ponedjeljak, 7. travnja 2014.

Garnier micelarna otopina
 Ovo mi je druga bočica. Imam drugu jer mi se je i prva svidjela! Već dugo vremena koristila sam Bioderma Sensibio, ali sam odlučila probati i neke druge i jeftinije varijante. U samo nekoliko riječi mogu reći da je ovo dostojna zamjena za Sensibio. Ozbiljno.

Ne vidim nikakvu razliku na licu kada skidam sa Garnier ili sa Biodermom. Garnier skida i sjenila, i maskare, pudere, ruževe, sve .. Da, i tuševe.

Samo za usporedbu - Diorshow Extase i Chanel Le Volume je skinula bez problema. Maskaru skidam tako da natopljene blazinice držim na očima nekih 15-ak sekundi,, izbjegavam trljanje oko očiju.

Pudere ili BB kreme kreme skidam standardno - prolazim blazinicama po licu sve dok konačno jedna ne ostane sasvim čista.

Koristila sam Chanel olovke za oči i Loreal tuš u olovci i isto je sve dobro skinula sa lica.


A sad cijena i količina. Garnier je 400 ml, ali se cijene ne sjećam točno. Mislim da oko 40 kn. U usporedbi sa Biodermom - 500 ml za 100 kn, mislim da shvaćate da je ovo puno jeftinije, a po mom mišljenju iste su. Recimo da Biodermina ABCDerm od 1 litre koja košta 100 kn može biti u istom omjeru kao i Garnier.

Garnier skida sve sa lica i to mi je bitno. Micelarne koristim svaki dan, isključivo s njima skida šminku. A to znači da svaka mala bočica je kod mene gotova taj čas. Zato volim velika pakovanja.

Mislim da je jako bitno reći da me oči od nje nisu niti jednom zapekle i na usnama nisam imala loš okus od nje.

Preporučujem Vam da ju sljedeći put kad se nađete u drogeriji pokupite. Pogotovo ako tražite nešto kao Biodermu, ali jeftinije.

4 komentara:

  1. do sada ju još nisam isprobala, ali svakako planiram kupitit, kada potrošim sve skidače šminke :D

    OdgovoriIzbriši
  2. super su mi skoro sve micelarne vode

    OdgovoriIzbriši
  3. Ovu micelarnu svi hvale, već sam si zacrtala kupovinu iste jer najviše volim čišćenja micelarkama

    OdgovoriIzbriši