Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay Anthelios XL



Anthelios XL godinama štiti osjetljivu kožu te kožu sklonu netoleranciji na sunce, pružajući izrazito visoku UV zaštitu pogodnu za sve tipove osjetljive kože. Ove godine La Roche-Posay predstavlja novi Anthelios XL SPF 50+ ultra-light fluid: proizvod pruža vrlo visoku i optimalnu UV zaštitu s pojačanom zaštitom od dugih UVA zraka. Zahvaljujući patentiranom sustavu filtriranja Mexoplex®, u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay za umirujuće i antioksidativno djelovanje, novi Anthelios XL SPF 50+ultra-light omogućuje optimalnu zaštitu za sve tipove osjetljive kože. Proizvod sadrži nemasnu i ultra laganu teksturu koja se brzo upija i ne ostavlja bijele tragove.

Imate osjetljivu kožu koja je netolerantna na sunce? Osjetljivost je širok pojam koji se može manifestirati kao crvenilo, osjećaj žarenja, podložnost opekotinama od sunca, kao pjege ili svrbež, popraćeno izraženim osjećajem nelagode. Godinama, Anthelios XL štiti osjetljivu kožu te kožu koja pati od netolerancije na sunce pružajući joj izrazito visoku UVA i UVB zaštitu (UVA nivo zaštite stroži nego europske preporuke), s izrazito minimalno sastojaka (bez mirisa, bez parabena, nekomedogeno, testirano pod dermatološkim nadzorom), specijalno formuliranih tekstura, pogodnih za sve tipove kože i izlaganja. Europska komisija zahtijeva da proizvodi za zaštitu od sunca pruže djelotvornu zaštitu od različitih promjena UV zračenja, te je stoga izuzetno važno obratiti posebnu pozornost na SPF i PPD faktor kod biranja primjerene zaštite od sunca:

SPF FAKTOR označava vrijednost indikatora zaštite od UVB zraka
UVB ZRAKE (B kao bolne opekline) potiču tamnjenje kože ali su i primaran faktor koji uzrokuje opekline na koži.
PPD FAKTOR označava vrijednost indikatora zaštite od UVA zraka
UVA ZRAKE (A kao alergije ili anomalije) još su podmuklije od UVB zraka jer ih ne osjećamo a prodiru još dublje u kožu. Ubrzavaju starenje kože i mogu uzrokovati netoleranciju na sunce poznatu kao alergija na sunce, te izazvati poremećaje pigmentacije (melazma, smeđe pjege).


NOVI ANTHELIOS ULTRA-LIGHT FLUID ZA LICE SPF 50+ pruža vrlo visoku i optimalnu zaštitu s pojačanom zaštitom od dugih UVA zraka ( strože od europske preporuke za proizvode za zaštitu od sunca) zahvaljujući patentiranom sustavu filtriranja Mexoplex® u kombinaciji s termalnom vodom La Roche-Posay koja pruža umirujuće i antioksidativno djelovanje. Nova, iznimno lagana i nemasna tekstura s nevidljivim završnim slojem je vodootporna i primjerena za osjetljivu kožu. Proizvod je namijenjen normalnoj do mješovitoj koži te pruža optimalnu zaštitu od opeklina i kožnih promjena, kao i staničnog oštećenja uzrokovanog UV zrakama. Proizvod je bez mirisa, parabena, nekomedogen te je ispitan pod dermatološkim nadzorom


NOVA FORMULA ZA SVE TIPOVE OSJETLJIVE KOŽE
  • Još viša zaštita od UVA zraka: PPD 42 i dodatna zaštita od dugih UVA zraka
  • Laganija tekstura: neprimjetan i nemastan zaštitni sloj koji ne ostavlja bijele tragove i jednostavno se nanosi. Tekstura je pogodna kao podloga za šminku.



ANTHELIOS XL – ZA SVAKI TIP OSJETLJIVE KOŽE LICA
Renovacija u pakiranjima Anthelios XL proizvoda omogućuje još lakši odabir primjerene zaštite za svaki tip osjetljive kože:
COMFORT- normalna do suha osjetljiva koža
SPF 50+ topiva krema, SPF 50+ obojena topiva krema
ANTI SHINE- mješovita do masna i nepravilnostima sklona osjetljiva koža
SPF 50+ dry touch gel krema, SPF 30 matirajući fluid
ULTRA LIGHT- za sve tipove osjetljive kože
SPF 50+ ultra-light fluid, SPF 50+ ultra-light obojeni fluid, SPF 50+ stik za usne


ANTHELIOS XL SPF 50+ ULTRA-LIGHT FLUID: 129,04 HRK*
*NEOBAVEZUJUĆA MALOPRODAJNA CIJENA

*PR objava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare