srijeda, 23. travnja 2014.

Nivea micelarna otopina


Svi sad već znamo čemu služe, kako se koriste, zašto su odlične itd. Zar ne? Ne trebam ponavljati da ih volim jer s njima čistim oči, usne i cijelu kožu na licu. Micelarne otopine su pravi make up multifunkcionalni proizvodi. Sve što je potrebno, a samo u jednoj bočici ili boci.

Niveina verzija mi se dopala, ukratko. Efikasna je - radi sve ono što dobra micelarna otopina radi - skida sjenila, tuševe, maskare, pudere, korektore, sjajila i dugotrajne ruževe. S micelarnima najviše volim čistiti područje oko očiju jer sam dugo vremena mrzila maskare upravo zbog skidanja. Otkako sam na micelarnim otopinama, s maskarama je lako. Natopim vatu, držim vatu na zatvorenim očima nekih pola minute i samo obrišem ono što je ostalo ispod oka. Takvo skidanje maskare obožavam. 

Dok sam testirala ovu micelarnu koristila sam Chanel Le Volume, Diorshow Extase i Maybelline Collosal. Nivea je sve tri maskare odlično skinula. Nije bilo ostataka ispod očiju, a naveći test da li nešto čisti dobro oko očiju je drugo jutro - točnije da li se probudim čista ili imam ostatke maskare ispod očiju. S Niveom je sve bilo OK. Sa sjenilima i tuševima je ista priča. Volim dugotrajna sjenila (Maybelline Color Tatoo, Channel Illusion D'Ombre ...) i svi znamo da ih samo dobre micelarne skinu, a da ne ostanu tragovi ispod ili oko očiju. I to tu sam zadovoljna, isto kao i sa skidanjem tuševa.Također sam zadovoljna sa čišćenjem cijelog lica - puder, rumenila, korektor i ostalo, kao i sa skidanjem ruževa. Za cijelo vrijeme korišenja nisu me niti jednom zapekle oči, a svi znamo da je to bitno. Nevidim svrhu korištenja nekih proizvoda koji su prikladni za oko očiju i onda kapati Visine (jedna moja frendica to radi!!!).


Ono što je još bitnije, lice mi se nikada od nje nije zacrvenilo, nisam uočila nikakve loše reakcije ili nešto drugo loše. Micelarna mi se svidjela jer je efikasna i blaga za lice.

Kao nedostatak bih navela količinu od samo 200 ml. Ako ne koristite micelarne svaki dan i za cijelo lice, količina je ok, ali meni je ovo malo jer sa micelanima svaki dan čistim cijelo lice.

Rezime: drogerijska micelarna koja se može mjeriti sa onima iz ljekarne.

*PR uzorak

2 komentara:

  1. Jedva čekam da mi stigne, baš me zanima! Doduše ja za oči koristim dvofazne skidače namijenje baš za njih, tako mi najbolje odgovara :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja ne volim dvofazne jer su mi malo premasni pa me peku oči.

      Izbriši