četvrtak, 10. travnja 2014.

Orofluido maska za kosu


Službeno - koja sam ja budala! Za ovu masku znam već jako dugo vremena i nikad ju do sad nisam kupila jer sam mislila da nema svrhe kupovati skupe ili skuplje maske od onih za 30 kn jer se to ispere s kose i baci. Dobro, znam što sada mislite o meni: škrtica, ovdje joj je šteta, a maloprije je pisala o Dior puderu, Chanel maskari, Dior maskari ... Eto ga, grozna sam. Ali, ali, srećom, sada više tako ne mislim!

Ova maska se ne zove uzalud Oro - zbilja je kao zlato za ubijenu kosu. Moja kosa je zbilja izmučena - svaka 3 tjedna bojenje izrasta, pa za 3 tjedna, ali svaki drugi put, znači svakih 6 tjedana parmenovi, a doma svaki drugi dan feniraje  i peglanje. I da, mojoj kosi treba čudo da dođe k sebi.


Ovu masku koristim neka 2 tjedna i mogu reći da je zbilja super jer mi je kosa puno manje suha, puno ju lakše feniram, puno bolje izgleda, sve je puno bolje. Čitala sam o ovoj maski, u salonu u koji idem koriste i nju i ulje, i bilo mi je dobro kad bi bila u salonu, ali eto, sama si nikad do sad nisam kupila.

Eh da, nisam spomenula kako je kosa svilenkasta, to je nevjerojatno. Definitivno je zaključak da sam ja sa ovom maskom oduševljena tako sam si naručila još i ulje od 50 ml (nadam se da će me poštar sutra razvesliti s kutijom).

Ja sam svoju masku kupila na Beauty Bay jer je tamo bila najjeftinija i još je bilo 10% popusta, to je dobar ulov. A kako tek izgleda službena Orofluido stranica!

Našla sam neke super slike, pa idemo uživati u njima.Broj komentara: 6:

 1. Ja sam svoju masku kupila u dm-u i kada se preračuna dođe oko 18 eura. Zaista vredi te pare, te se razmišljam da kupim i elixir :)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Ja sam platila na Beauty Bay 9,80 eura

   Izbriši
  2. Au, baš je velika razlika! Dobro si mi rekla, hvala ti:)
   Kod nas ga ima u dm-u i nije mi palo na pamet da tražim na netu.

   Izbriši
 2. od orofluida sam probala samo ulje i divno mi je <3
  za maske isto čitam samo pohvale dok o šamponu i nisu tako pozitivni dojmovi.
  sad imam loreal professionnel mythic oil ulje i masku, no nekad kasnije možda probam i ovu :)

  OdgovoriIzbriši