Preskoči na glavni sadržaj

She rumenilo


Znate što me ljuti? To što drugi uvijek pogode ono što mi se bude svidjelo. Kad sama kupujem make up onda kupim od jednog proizvoda sto nijansi da vidim koja mi se bude najviše najviše svidjela, a kad dobijem onda je to ta nijansa i odlična je.


Uglavnom, rumenilo u kamenu u rouge nijansi, koji je bila hit prošle godine, zar ne? Vrijeme leti, pa se gubim kada je što bilo trend. Ja svijetla, rumenilo blještavo - još malo tuša i maskare i imam savršen look, zar ne?


Kad sam krenula napisati rumenilo mi se svidjelo, zapitala sam se i potvrdila sama sebi da ne postoji rumenilo koje mi se do sada nije svidjelo. :-)
Da, svidjelo mi se. Ja, za razliku od većine blogerica, nisam manijak za rumenila, dugo vremena ih uopće nisam koristila i ne koristim ih u velikim količinama, tek malo stavim, ali zbilja malo tako da se netko zapita imali li ona rumenilo ili se tako obrazi rumene sami od sebe?


She rumenilo je puderaste teksture i dok sam ga isprobavala na ruci pomislila sam da se bude jako trusilo (možete dolje i vidjeti ostatke). Na lice sam ga nanosila Ecotools kistom za puder (inače ga volim za rumenila, onaj koji je plosnati sa dvije strane) i bila sam zadovoljna. Način na koji sam korisila rumenilo je da kistom samo dodirenm po rumenilu jer je boja jako intenzivna i mislim da sam malo grebala sa kistom po rumenilu da bi bilo previše, puno previše. S obzirom da nisam grebala po rumenilu riješila sam problem da se trusi, a sa kistom sam praktički pokupila sam onaj gornji sloj.


Rumenilo sam nanosila na jagodice i ponekad malo više, prema uhu i do obrva. Bila sam zadovoljna rezultatom. Kada sam koristila tekuće pudere ili BB kreme koje nisu mat, obvaezno sam stavljala sloj pudera  u prahu jer mislim da se rumenilo zbog intenzive boje ne bi dobro raspodijelilo na obrazima. Preko Nude Magique BB kreme nisam stavljala puder jer je ona dosta mat (eto toliko da znate s čime ide, s čime ne ide).

Nijansa je rouge, crvena. Nijansa sa kojom je vrlo lako pretjerati, ali i nijansa s kojom se može napraviti odličan look. Meni se je nijansa dopala jer je crvenilo rumenila jako slično mom prirodnom crvenilu licu, tako da sam s ovim rumenilom uspjela postići moj prirodni izgled. Na mahove mi se nijansa čini i malo koraljna i malo pink, ali prije svega je crvena.

Postojanost - kao i svaka druga rumenila koja imam, na meni je neka 3 sata. Neznam kako drugima traju rumenila, ali za mene treba uzeti u obzir da ih koristim jako malo (količina u kojoj ja koristim rumenilo većina vjerojatno misli da to nije korištenje), pa očekuje da je trajanje rumenila na meni kraće nego kad ga se pošteno zagrabi kistom ili prstima.

Definitivna ocjena je da mi se svidjelo, da ću pogledati druge boje kad budem sljedeći put u DM-u. I da, usporedila bih ga sa Catrice - povoljan, dostupan i dobar.

*PR uzorak

Primjedbe

  1. Svidjaju mi se takve crvene nijanse, mislim da mogu bas lijepo izgledati ako se ne pretjera kako si rekla. Daju bas zdrav izgled licu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Dobila sam i ja S.he rumenilo i moram priznat da sam se oduševila. Ne znam sad o kojoj se nijansi radi, moguće da je ovako kao tvoja, boja je savršena, onako suptilna za svaki dan i super mi traje. Isto ga nanosim s Ecotools kistom. :D Jutros mi je izletija iz ruke dok sam ga otvarala i pao je u kadu i ništa mu nije bilo. Što reći osim da sam preoduševljena. :D

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu