Preskoči na glavni sadržaj

She sjajilo za usne


U zadnje vrijeme sam već puno puta napisala kako je vrijeme da make up proizvode prestanem suditi i izbjegavati po ambalaži ili ne sudi knjigu po koricama. A ja to naravno radim i dalje.


Uglavnom, She sjajilo iz DM-a me ugodno iznenadilo zato jer je to jedno odlično sjajilo. Kada sam ga vidjela nije mi se svidjela ambalaža, a ni "čokoladna" nijansa.

Ali u stvarnosti je naravno sve ispalo drugačije.


Ambalaža mi se svidjela i to kad sam shvatila da čep škljocne da je dobro zatvoren! E to volim čuti. Čep je tvrd i siguran za u torbu. Prednost ovog sjajila je što je malo i stane u svaki džep i svaku torbu i torbicu. Znači, super je za na put.


Nijansa mi se na prvu nije svidjela, niti kada sam ju probala na ruci, ali na usnama je totalno druga priča. Sjajilo nije tako tamno i na usnama izgleda kao malo tamnija nijansa mojih usnama (neke 2-3 nijanse). Sadrži šljokice koje nisu kao zrnje na usnama i ne smetaju mi.
Kad sam se okrenula prema svijetlu iznenadila sam kako se lijepo sjaji. Sjaj je kao da imam staklo na usnama, tako se odlično sjaji.


Na sjajilu piše da je long lasting, a najdulje što sam ja uspjela izdržati je sat i pol bez ikakvog jela i pića. Sjajilo je za to vrijeme dobro izdržalo, a koliko bi još ne znam jer sam bila žedna, a kad nisam bila žedna bila sam gladna.

Sjajilo se nanosi kistićem što mi je puno draže od spužvastog aplikatora, a tesktura mu je između gelaste i kremaste i nije ljepljiv. Nisam imala ostataka na zubima iako sam često provjeravala da li ima čega na zubima.

Definitivno sam ugodno iznenađena jer me ovo sjajilo jako podsjeća na high end sjajila - vrlo slično izgledaju na usnama i dosta dugo je postojano. Definitivno moram sljedeći put u DM-u pogledati nijanse koje smatram "svojima". Preporučujem Vam ga jer ćete se ugodno iznenaditi kao i ja.

*PR uzorak

Primjedbe

  1. Nisam ih nikad probala jer mi se nikako ne sviša ambalaža. No Više volim Essence i WNW.

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlican sjaj za mali novca.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu