četvrtak, 10. travnja 2014.

Vichy Cellu Destock Serum FlashŽene su u potrazi za proizvodom protiv celulita koji učinkovito utječe na kvalitetu kože te trenutno pruža vidljive rezultate. 2014. godine Vichy predstavlja inovaciju u borbi protiv celulita: CELLU DESTOCK SERUM FLASH brzo je djelujući serum koji u 14 dana* smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno zaglađuje kožu te djeluje na tvrdokorna područja, čvrstoću kože, vidljivost celulita te ujednačenost i površinu kože: Idealan oblik tijela više nije san!

Celulit je uzrokovan promjenama i naslagama masnoća i toksina u masnom tkivu te najčešće pogađa žene. Područja koja su najviše zahvaćena su stražnjica, bedra, bokovi i trbuh. Nastanak celulita povezan je s načinom življenja poput stresa, nepravilne i neuravnotežene prehrane, manjka tjelesne aktivnosti kao i konzumacije alkohola i cigareta. Važnu ulogu u nastanku celulita također igraju hormoni i genetika. 2014. godine žene su u potrazi za proizvodom koji pruža trenutne rezultate s brzom učinkovitošću na kvalitetu kože. Također su u potrazi za proizvodom koji je moguće koristiti na svim dijelovima tijela sklonima celulitu: rukama, trbuhu, bokovima i bedrima. Ove godine Vichy predstavlja inovaciju u borbi protiv celulita, trenutan i učinkovit odgovor na borbu protiv celulita: CELLU DESTOCK SERUM FLASH

*klinički testirano na 39 žena

CELLU DESTOCK SERUM FLASH brzo je djelujući serum koji u 14 dana* smanjuje vidljivost celulita. Serum trenutno zaglađuje kožu te djeluje na vidljivost celulita, tvrdokorna područja, čvrstoću kože te ujednačenost i površinu kože. Inovativna formula koja kombinira maksimalnu Vichy dozu čistog kofeina, hijaluronsku kiselinu poznatu po hidratizirajućim svojstvima te reflektirajuće bisere za ljepši izgled kože pruža trenutnu i dugotrajnu učinkovitost: koža trenutno izgleda zaglađenije, a u svega 14 dana* izgled celulita je vidljivo reduciran, koža djeluje čvršće, a površina kože je ujednačena. Ne masna, lagana tekstura seruma brzo se upija kako bi odijevanje bilo moguće odmah nakon nanošenja proizvoda te se proizvod nanosi dva puta dnevno. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu, ne sadrži paraben te je obogaćen termalnom vodom Vichy.
*klinički testirano na 39 žena

Vichy po prvi puta predstavlja anti-celulitnu njegu u teksturi SERUMA: ultra lagani, fluidni serum nemasne i neljepljive teksture omogućuje optimalnu koncentraciju aktivnih sastojaka za trenutne rezultate i dugotrajnu učinkovitost. Tekstura seruma ne ostavlja tragove i omogućava odijevanje neposredno nakon nanošenja.

MOĆNI AKTIVNI SASTOJCI U IDEALNIM KONCENTRACIJAMA
ČISTI KOFEIN- referentni anti celulitni aktivni sastojak s dosada najvećom Vichy koncentracijom u anti-celulitnom proizvodu za reduciranje izgleda celulita. HIJALURONSKA KISELINA- hidratizirajući sastojak koji hidratizira kožu te ju čini punijom. SALICILNA KISELINA- potiče difuziju aktivnih sastojaka te koža postaje zaglađenija i mekša.


UGODNA TEKSTURA SERUMA KARAMEL BOJE SADRŽI BISERNO ZLATNE ČESTICE KOJE REFLEKTIRAJU SVIJETLOST ZA LJEPŠI IZLGED KOŽE

CELLU DESTOCK SERUM FLASH: 232,47 HRK*
*NEOBAVEZUJUĆA MALOPRODAJNA INFORMATIVNA CIJENA

****


Moj serum* je danas stigao, pred nekih 3 sata i s puno veselja sam ga otvorila, a pogađate, već sam ga stavila na bedra i guzu! :-)

Javim za 2 tjedna što se dogodilo mom celulitu!

* PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar