Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Normaderm Night Detox




Prilikom spavanja  na koži se i dalje pojačano tvori sebum: osjećaj prljave kože prilikom buđenja uzrokuje povećano lučenje sebuma tijekom noći. Biološku aktivnost kože na kojoj se temelje sve funkcije  ljudskog organizma regulira cirkadijalni ritam (24 sata) te noću tvorba sebuma doseže svoj vrhunac oko 4 sata ujutro. Lučenje sebuma tada je pojačano i katalizira proliferaciju bakterija  što uzrokuje nečistoće na masnoj koži. Upravo zbog toga je masna koža nakon buđenja lošije kvalitete te je sjajna, ljepljiva i začepljenih pora. Koža više ne diše i ne može vršiti svakodnevne procese.  Inovacijama na području razumijevanja njege kože s nepravilnostima Normaderm linija proizvoda postala je stručnjak za čišćenje, njegu i prekrivanje masne kože sklone nepravilnostima. Normaderm Night Detox nova je Vichy njega koja tijekom noći drži lučenje sebuma pod kontrolom, nepravilnosti i pore su manje vidljive, a ten postaje svjež i čist. Noćno nanošenje aktivira detoksikaciju i dubinsko čišćenje kože koja se budi preoblikovana.

Primjedbe

  1. Jesi ju probala? Meni je odlična!

    OdgovoriIzbriši
  2. Stavila sam ju prvu noć i ujutro su mi pore bile puno manje, i isto kao ti sam primjetila da mi je lice dosta masno ujutro. I onda sam ju drugu noć zaboravila staviti i ujutro sam imala ogromne pore. A treću noć sam pazila da ju stavim. :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. mene baš zanima :D Nisam ju još probala

    OdgovoriIzbriši
  4. Pore su zbilja puuuuuuno manje. Neusporedivno s ikojom Normaderm prije.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu