Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Professionnel Beach Waves





L’Oréal Professionnel s ponosom predstavlja BEACH WAVES, novu dugotrajnu styling uslugu koja je utjelovila međunarodna glasnogovornica branda, Kirsten Dunst. U ovoj kampanji predstavljena je s frizurom kao s plaže, must have izgledom za sezonu proljeće/ljeto 2014.

SALONSKA USLUGA
BEACH WAVES nova je generacija styling usluga koje po prvi puta pružaju, svježi “kao s plaže” look koji traje do 8 tjedana. Nova ekskluzivna formula, temelji se na novom omjeru THIO/DITHIO agensa koji ubrzavaju proces rekonstrukcije vlakna. Iz tog jer razloga usluga brza, jednostavna i ugodna te poštuje vlakno kose od korijena do vrhova, zbog čega je prikladna čak i za kosu s pramenovima.
Ova visoko tehnološka usluga dostupna je isključivo u frizerskim salonima. Stručnost L’Oréal Professionnel frizera jedino je što može garantirani profesionalne i dugotrajne rezultate obilježene mekim, razbarušenim i voluminoznim valovima.

ODRŽAVANJE KOD KUĆE
TAJNE STRUČNJAKA: kako biste i kod kuće održali volumen i teksturu te prekrasne valove, L’Oréal Professionnel frizeri predlažu jednostavan korak po korak proces koji omogućava profesionalne rezulate i ljepotu frizure:
Operite kosu šamponom te nanesite masku Série Expert Curl Contour.
Osušite kosu ručnikom, raspetljajte kosu češljem širokih zubaca. Podijelite kosu na 6 do 8 dijelova. Zavrnite svaki dio, učvrstite ih ukosnicama i mrežicom s anti-frizz učinkom. Isfenirajte toplim zrakom, te onda hladnim kako biste "učvrstili" valove.
Nanesite novi Tecni.ART BEACH WAVES sprej – sprej za teksturu obogaćen solju. Raspršite ga na čitavu kosu kako biste poboljšali stil "kao s plaže" i napravili savršene valove.




PAKET ZA ODRŽAVANJE: L’Oréal Professionnel nudi potpuni BEACHWAVES PAKET koji možete upotrebljavati kod kuće kako biste sačuvali savršen izgled valova. Paket sadrži sprej BEACH WAVES Wild Stylers byTecni.ART, češalj sa širokim zupcima i mrežicu za kosu.

KIRSTEN DUNST O NOVOJ USLUZI BEACH WAVES :
“BEACH WAVES je salonska usluga koja traje nekoliko tjedana i čini vašu kosu sexy i pomalo kovrčavom. S njom se osjećate jako prirodno, kao da ste bili na plaži čitav dan, i ima taj prirodan, sexy look."

Nova usluga teksturiranja BEACH WAVES i BEACH WAVES Wild Stylers by Tecni.ART sprej dostupni su ekskluzivno u L’Oréal Professionnel salononima od svibnja 2014.

*PR objava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare