Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Aqualia Thermal



Ove godine Vichy nastavlja revoluciju na području idealne kože te predstavlja novu dimenziju hidratacije: nova linija Aqualia Thermal omogućuje dinamičnu hidrataciju za dugotrajnu svježu ljepotu u svakom trenutku. Aqualia Thermal dinamična hidratacija dostupna u dvije teksture i Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože učinkovito hidratiziraju isušena područja lica. Zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz kožu lica sva su područja dugotrajno hidratizirana. Svježa ljepota više nije san- uz novu liniju Aqualia Thermal dinamične hidratacije!

Što je zapravo svježa ljepota? Blistav ten, ublažene linije isušenosti, svjež izgled i dugotrajno hidratizirana koža samo su neka od obilježja idealne svježe ljepote. Hidratacija je ključ do postizanja idealne kao i osnovna potreba isušene kože te često njege koje koristimo, ne pružaju dugotrajnu i optimalnu hidrataciju. Upravo zbog toga koža postaje dehidrirana, i to na različitim dijelovima kože lica. Tijekom dana, pojedina područja kože lica gube više vode nego ostala. Koža sadrži 70% vode no određeni dijelovi kože lica dehidriraju brže i više od ostalih. Ta neravnoteža uzrokuje pojavu linija isušenosti, umornog izgleda tena i „ispijen” izgled lica. Glavno očekivanje kod odabira idealne njege za hidrataciju je svježa ljepota koja traje: izuzetno je važno koristiti njegu koja stimulira raspodjelu vode kroz kožu lica- tako zvanu dinamičnu hidrataciju.

INOVACIJA AQUALIA THERMAL DINAMIČNA HIDRATACIJA učinkovito hidratizira isušena područja lica zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz kožu lica za dugotrajnu hidrataciju. Linije isušenosti izgledaju glađe, ten je svjež te je koža dugotrajno hidratizirana. Po prvi puta, termalna voda Vichy je udružena sa sastojcima koji omogućuju ravnomjernu hidrataciju svih područja lica za svježiji i blistaviji izgled tena. Hijaluronska kiselina, Aquabioryl i Λ -Karagenani tri su nove generacije hidratizirajućih šećera koji zadržavaju vodu u koži te omogućuju pojačano širenje hidratacije. Proizvod je dostupan u laganoj teksturi za normalnu i mješovitu isušenu kožu te u bogatoj za suhu te iznimno suhu isušenu kožu. Za još intenzivniju hidrataciju proizvod je potrebno nanijeti ujutro i navečer nakon Aqualia Thermal Seruma. Aqualia Thermal dinamična hidratacija primjerena je za osjetljivu kožu te je ispitana pod dermatološkim nadzorom.

INOVACIJA AQUALIA THERMAL MOĆNI SERUM ZA SVE TIPOVE KOŽE
dinamično hidratizira isušena područja zahvaljujući ravnomjernom rasprostiranju vode kroz sve zone lica za dugotrajnu hidrataciju do 24 sata. Serum sadrži 10% termalne vode Vichy + hijaluronsku kiselinu: linije isušenosti izgledaju glađe , ten je svjež i blistav i a koža je dugotrajno hidratizirana. Svježa i vodena tekstura seruma koja se brzo upija u kožu je nemasna, neljepljiva i primjerena osjetljivoj koži. Za još intenzivniju hidrataciju serum je potrebno nanijeti ujutro i navečer prije AQUALIA THERMAL njege.

NOVA LINIJA DINAMIČNE HIDRATACIJE
Aqualia Thermal proizvodi za dinamičnu hidrataciju sadrže ultra senzorijalne teksture optimalne tolerancije te pružaju učinkovitu transformaciju za svježu ljepotu kože. Linija se sastoji od Aqalia Thermal dinamične hidratacije za normalnu do mješovitu i suhu isušenu kožu, moćnog seruma za sve tipove kože, roll-on njege za područje oko očiju te obnavljajućeg balzama za usne. Linija također sadrži Aqualia SPA dnevnu njegu te noćnu njegu protiv znakova umora od prvog jutra.

Aqualia Thermal dinamična hidratacija 50 ml: 154,98 HRK*
Aqualia Thermal moćni serum za sve tipove kože: 201,47 HRK*


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare