Preskoči na glavni sadržaj

La Roche-Posay - dermatološki potvrđena sigurnost za umirenje osjetljive kože beba



Koža beba i male djece nježnija je i tanja od kože odraslih, stoga je od izuzetne važnosti koristiti odgovarajuće proizvode koji će štititi i njegovati osjetljivu dječju kožu. La Roche-Posay je odabrao 5 proizvoda posebno prilagođenih za čišćenje i njegu svih tipova osjetljive dječje kože: termalnu vodu za umirenje, Lipikar Syndet i ulje za pranje, Lipikar Baume AP za svakodnevnu njegu te Cicaplast Baume B5 za nadraženu kožu beba i djece. Svi proizvodi primjereni za bebe i djecu sadrže naljepnicu s naznakom BABY te pružaju optimalnu toleranciju za osjetljivu kožu Vašeg djeteta!

Koža beba i male djece nježnija je i osjetljivija od kože odraslih te upravo zbog toga zahtjeva posebnu njegu. Pojava atopijskog dermatitisa, ekcema, nadraženosti, pelenskog osipa, ogrebotina ili suhe kože svakodnevnica su velikog broja male djece, stoga je bitno usvojiti rutinu nježnog pranja te redovito nanošenje adekvatne njege. Pranje treba biti iznimno nježno kako bi se smanjila mogu
nost nadraživanja. Osim proizvoda optimalne tolerancije bitno je obratiti i pozornost na: tuširanje male djece toplom vodom ( 35˚C) kako bi se izbjegla pojava svrbeža, pri kupanju istisnuti par kapljica ulja kako bi se neutralizirao isušujući učinak vode ( uz korištenje neutralnih proizvoda bez ulja slatkog badema), korištenje nježnog gela za pranje bez mirisa te nježno sušenje kože tapkanjem bez trljanja. Također je od velike važnosti svakodnevno nanošenje hidratantne njege bogate lipidima koja pomaže pri obnavljanju barijereosjetljive dječje kože te štiti kožu od čimbenika koji mogu izazvati iritacije. Čak i kada govorimo o jednokratnim ozljedama poput ogrebotina ili nadraženoj i oštećenoj koži ključno je odabrati proizvode za njegu koji pružaju optimalnu toleranciju i učinkovitost.
UMIRENJE OSJETLJIVE KOŽE BEBA I DJECE
TERMALNA VODA LA ROCHE-POSAY prirodno je bogata selenom koji djeluje antioksidativno te umiruje i omekšava kožu. Termalna voda predstavlja osnovnu njegu za sve tipove osjetljive dječje kože jer pomaže ublažiti i umiriti crvenilo, svrbež, ubrzati zacjeljivanje te zaokružuje rutinu mijenjanja pelena kod djece. Termalna voda La Roche-Posay dostupna je u 50 ml, 150 ml i 300 ml formatu.

PRANJE OSJETLJIVE KOŽE BEBA I DJECE

LIPIKAR SYNDET kremasti gel za pranje koji djeluje protiv iritacija prilagođen je iznimno suhoj i atopiji sklonoj koži beba i djece. Proizvod ne sadrži sapun i miris te koži vraća lipide i pomaže štititi njen zaštitni sloj. Također štiti kožu od isušivanja i nadraživanja zbog tvrde vode.

LIPIKAR ULJE za pranje tijela koži vraća lipide te također djeluje protiv iritacija. Sadrži niacinamid koji pomaži pri obnavljanju zaštitne barijere kožei ublažava osjećaj zatezanja te karite maslac za intenzivno nadomještanje manjka lipida. Proizvod je primjeren za svakodnevnu uporabu: tuširanje i kupanje.

SVAKODNEVNA NJEGA KOŽE BEBE I DJECE

LIPIKAR BAUME AP je balzam za tijelo koji koži vraća lipide te djeluje protiv iritacije i s svrbeža. Namijenjen je suhoj i atopiji sklonoj koži beba i djece. Proizvod trenutno umiruje kožu i vraća trajni osjećaj ugode. Karite maslac i kanolino ulje omogućavaju intenzivno obnavljanje lipida te vraćaju koži osjećaj mekoće. Nemasna i neljepljiva tekstura omogućava odijevanjeneposredno nakon nanošenja

NADRAŽENA KOŽA BEBE I DJECE

CICAPLAST BAUME B5 je balzam koji umiruje i obnavlja nadraženu kožu beba i djece. Proizvod sadrži 5% pantenola, termalnu vodu, Madecassoside i antibakterijski kompleks bakra/cinka/mangana te tako umiruje, hrani i štiti kožu od bakterija. Također pruža optimalnu toleranciju i za najosjetljivije dijelove kože poput lica i usnica. Ogrebotine, pucanje kože, suha koža i ljuštenje, ubodi komaraca, osjećaj zatezanja i žarenje tek su neke od reakcija dječje kože na svakodnevne agresivne čimbenike te je Cicaplast Baume B5 optimalan odgovor na te svakodnevne reakcije i nezgode.


*PR objava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare