ponedjeljak, 23. lipnja 2014.

Moje nove nade za kosu a.k.a. tri nova mušketira


Malo crnog humora za moju uništenu kosu - dugo sam čitala o ricinusovom ulju, ali nikako da ga probam. Prijateljica ga koristi i kosa joj raste doslovno nenormalno. Pa sam ja kupila ulje argana u Bipi, ricinus u ljekarni i badem u Bipi.


Idem po redu:

Gornja slika - žuto je ulje argana. Sama ga nikad ne bih kupila zbog loše i neupadljive ambalaže, ali ga je srećom koristila prijateljica kojoj je ovo ulje fenomenalno i doslovno me natjerala. Sada sam na drugoj bočici i puuuuno više mi se sviđa od Orofluida. A istina je da Orofluido ima ljepšu ambalažu, ali ne popravlja kosu ambalaža nego ulje.

Dolje je ulje badema - koristim ga i za kosu i lice, ali i vrat i dekolte. Kad je badem takvo divna stvar, sve je mekano od njega.


I njegovo veličanstvo ricinus. Do sada korišten samo nekoliko puta, ali vidim da mi je kosa nakon natapanja u tom ulju i kombinaciji ricinus - badem puno više glatka. Ricinus stavim na korjen, a badem na vrhove kose.


Eh, ovo je moja nova rutina, nadam se da će upaliti. Mojoj kosi je potrebno čudo, ne očekujem veliko, ali malo bi pomoglo!

Ulje Argana - Bipa - 60 ml, redovna cijena oko 70 kn, ovaj vikend uz Bipa karticu 56kn
Ulje badema - Bipa 30-ak kn za 50 ml
Ricinus - 50 ml, 11 kn, u svim ljekarnama ga se može kupiti, ali pretpostavljam da cijene nisu iste

Nema komentara:

Objavi komentar