Preskoči na glavni sadržaj

VICHY CAPITAL SOLEIL SUPER PJENA ZA DJECU SPF 50

Ove godine Vichy predstavlja inovativan proizvod toliko zabavan da ga djeca žele nanositi sama, uz jednako učinkovitu zaštitu da roditelji mogu biti mirni. Nova Capital Soleil super pjena za djecu SPF 50 pruža izrazito visoku zaštitu uz učinkovitu vodootpornost za ubrzane dječje dane. Revolucionarna tekstura boje breskve i slatkog mirisa lagana je i nježna te je posebno prilagođena osjetljivoj koži djece. Idealna zaštita dječje kože od sunca više nije san - uz novu Capital Soleil super pjenu SPF 50!

Dječja je koža osjetljivija od odrasle na UV-zrake, jer je njen pigmentni sustav nezreo sve do puberteta. Većina roditelja smatra da dobro štiti svoju djecu zaštitnom kremom, a skoro svaki drugi roditelj kaže da je njegovo dijete već imalo opeklinu od sunca. Sve je to posljedica ponekad rizičnog ponašanja na suncu, poput izlaganja dužeg od 3 sata dnevno, izlaganja u vrijeme kad je sunce najjače – između 11 i 16 sati, ali i kvalitete nanošenja proizvoda za zaštitu od sunca koja nije uvijek optimalna. Roditeljima ponekad nije jednostavno ispravno nanijeti proizvod na djecu koja nestrpljivo čekaju na igru i kupanje. Izuzetno je važno obratiti pozornost na zaštitu prekomjerno izloženih dijelova tijela poput lica, nosa, ramena, ruku i leđa, kao i često zaboravljene dijelove poput nadlanica, unutrašnjost šaka, stražnju stranu koljena i stopala. Vichy ove godine predstavlja učinkovitu i inovativnu zaštitu gdje nanošenje postaje ugodna igra i postupno dovodi do djetetove autonomije.SUPER PJENA ZA DJECU - VISOKA ZAŠTITA OD SUNCA SPF 50 Patentirani sustav filtera protiv UVB te kratkih i dugih UVA-zraka pruža optimalnu i učinkovitu zaštitu za ubrzane dječje dane. Otporna na vodu i pijesak, nova Capital Soleil pjena u spreju posebno je prilagođena osjetljivoj dječjoj koži. Lagana i nježna tekstura jednostavna je i zabavna te omogućuje izuzetnu mekoću pri samom nanošenju. Prozračna je poput kreme, obojena poput sladoleda, mirisna poput bombona kako bi u djeci probudila želju da se zaštite kao i odrasli. Boja breskve izrazito je korisna jer su preskočene zone uočljive. Ujedno boja pjene nestaje nakon nanošenja te sadrži sladak i voćni miris. Proizvod je primjeren za djecu od 6 do 12 godina te je ispitan pod pedijatrijskim nadzorom, ne sadrži paraben i hipoalergen je.


NANOŠENJE SUPER PJENE ZA SAMOSTALNU DJECU GODINA 6+
Samostalnost djeteta vrlo je važna u našem društvu i sve joj se ranije pristupa. Mala djeca vrlo rano preuzimaju kontrolu, stvaraju vlastite ukuse i žele se ponašati kao odrasli. Ova se autonomija stječe učenjem i eksperimentiranjem, no unutar sigurnosnih roditeljskih okvira. Capital Soleil super pjena za djecu svakako je unutar tih normi: savršen je savjetnik djeci u pametnom ponašanju na suncu, zaštite samih sebe na zabavan i njima primjeren način.
Koliko je ping pong loptica potrebno nanijeti za pravilnu zaštitu cijelog tijela? Veličina ping pong loptice = 1 pritisak spreja
Ako imaš 6 godina: 8
Ako imaš 9 godina: 10
Ako imaš 12 godina: 12
Capital Soleil super pjena za djecu 50 neobavezujuća preporučena cijena: 143,36 HRK

*PR objava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i