Preskoči na glavni sadržaj

Vikend


Prvi ljetni vikend ove godine - službene temperature su oko 30 stupnjeva. Nažalost nisam uspjela pobjeći na more za vikend, ali za mjesec dana idem na pravo uživanje, tako da vrijedi pričekati.

Nego, što raditi dok je ovako vruće?

Make up?

Da, ali light. Za mene je to bio Chanel puder u prahu u nijansi 40, Maybelline Colossal i nude ruž. O puderu ću Vam uskoro pisati.A skin care? Ne baš puno - krema za oko očiju (o kojoj ću isto uskoro) i Vichy Idealia serum.

Sljedeći korak je sjesti ispod klime i ne micati se! :-)
Čitati beauty blogove i odraditi pošteni online shopping.

Pa da krenemo.

Mango majice stalno gledam, ali se dvoumim oko veličine. Srećom, imaju on line shopping, pa stalno nešto dodajem u košaricu.


H&M nema on line shopping, ali je uvijek dobar vodič što potražiti u Cvjetnom, to mi je najdraži H&M.

Moja vječna opsesija - rublje - Lisca je stavila on line katalog za jesen/zimu. Evo nekih divota.
Uglavnom, još sam u Bipi kupila arganovo ulje za kosu i nakon nekoliko dana korištenja čini me se dobro. Ambalaža je totalno neupadljiva i nije nešto što bi natjeralo na kupovinu, ali me je prijateljica nagovorila, tj. natjerala jer je njoj to ulje odlično. 

I sutra je početak novog tjedna ....

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i