Preskoči na glavni sadržaj

La Roche-Posay Anthelios suho hranjivo ulje



Brojne su dobrobiti sunca, no koristite ih umjereno jer UV zrake ( pogotovo duge UVA zrake) mogu narušiti zdravlje kože: one ubrzavaju njeno starenje, mogu izazvati reakcije na koži te, dugoročno gledajući, mogu uzrokovati rak kože. Ove godine La Roche-Posay predstavlja visoku zaštitu od sunca u neprimjetnoj hranjivoj teksturi za optimalnu zaštitu: novo Anthelios suho hranjivo ulje SPF 30 pruža visoku, sveobuhvatnu i fotostabilnu UV zaštitu s pojačanom zaštitom od UVA zraka. Hranjiva i nevidljiva tekstura blagog mirisa pruža koži glatki izgled poput satena te je vodootporna. Anthelios XL suho hranjivo ulje dostupno je i u vrlo visokoj zaštiti SPF 50+ te su oba proizvoda prilagođena svim tipovima osjetljive kože.


UV ZRAKE- OŠTEĆENJE KOŽE NEVIDLJIVO GOLIM OKOM

Zašto je jednako bitno zaštititi se od UVB i UVA zraka? UVB zrake potiču tamnjenje kože ali su i primarni uzrok opeklina na koži. UVA zrake prodiru još dublje u kožu, ubrzavaju njeno starenje i mogu uzrokovati netoleranciju na sunce te izazvati suncem izazvane poremećaje pigmentacije. Duge UVA zrake predstavljaju 75% ukupnog UV zračenja te su prisutne tijekom cijele godine, čak i kada je vani oblačno. One prodiru duboko u kožu sve do dermisa, što može uzrokovati ozbiljna oštećenja kože te utjecati na boju i strukturu kože. UVA i UVB zrake mogu izazvati promjene u samome središtu naših stanica te oštetiti njihov DNK. Ako se ovo nevidljivo oštećenje ponavlja dugoročno može izazvati razvoj raka kože. Ova se oštećenja, kratkoročno i dugoročno, mogu spriječiti upotrebom proizvoda s visokim zaštitnim faktorom od sunca čiji sastav odlikuje i pojačanim sustavom filtera protiv UVA-zraka.


NOVO ANTHELIOS SUHO HRANJIVO ULJE SPF 30 pruža visoku, široku i fotostabilnu UVA/UVB-zaštitu. SPF 30 nudi poboljšanu zaštitu od UVA-zraka (više od europske preporuke) zahvaljujući patentiranom filtriranom sustavu Mexoplex® u kombinaciji s izvorskom termalnom vodom La Roche-Posay s umirujućim i antioksidativnim svojstvima u minimalističkoj, dermatološki testiranoj formuli bez parabena. Proizvod je primjeren za osjetljivu kožu i kožu sklonu netoleranciji na sunce. Koža je zaštićena od sunčevih opeklina, kožnih reakcija i oštećenja stanica od UV-zraka. Ulje hrani kožu nevidljivim i neprimjetnim završnim slojem te njegova suha, ali hranjiva tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijelog dana. Anthelios XL suho hranjivo ulje dostupno je i u vrlo visokoj zaštiti SPF 50+ te su oba proizvoda prilagođena svim tipovima kože, sadrže ugodan miris te su vodootporni.

JEDINSTVENA TEKSTURA SUHOG ULJA ZA ZAŠTITU OSJETLJIVE KOŽE
Anthelios predstavlja jedinstvenu teksturu za zaštitu osjetljive kože tijela: Hranjivo ulje omogućuje nevidljiv i nemastan završni sloj te njegova suha tekstura omogućuje osjećaj ugode tokom cijeloga dana. Koža je glatka poput satena i nahranjena dok je završni sloj neprimjetan.



KADA KORISTITI ZAŠTITU S VIŠIM, A KADA S NIŽIM ZAŠTITNIM FAKTOROM?
Preporuke dermatologa su da se držimo visokih i vrlo visokih razina zaštite (od SPF 30 pa naviše), no razlike u boji puti, mjestu na kojem živimo, dobi dana u kojem se izlažemo suncu mogu utjecati i na rizike od opeklina. Veća bi se pažnja trebala posvetiti svijetloj koži na kojoj se lakše javljaju opekline. Doba dana mora se također uzeti u obzir: poseban je oprez potreban između 11 i 16 sati te je neophodno ponoviti nanošenje zaštitnih proizvoda svaka dva sata u dovoljnim količinama. Ljudi s tamnijom bojom kože koji se izlažu suncu rano ujutro ili u kasnijim poslijepodnevnim satima mogu koristiti i nešto niže faktore zaštite, ali svakako se ne preporučuje ići ispod SPF 20. Dječju kožu, koja je iznimno osjetljiva, bez iznimke treba štititi visokim faktorima, od SPF 30 nadalje.


ANTHELIOS XL SUHO HRANJIVO ULJE SPF 30 ( 200 ml) : 156,70 HRK*

**NEOBAVEZUJUĆA MALOPRODAJNA CIJENA

PR objava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

Nikel gel za vene i kapilare