srijeda, 30. srpnja 2014.

La Roche Posay fluid za lice SPF 50+

Ovo je materijal za mene, i to u 100% - SPF 50+, fluid, drugim riječima: lagano i nemasno sa velikim SPF. Da krenemo, na moru sam ovo koristila cijelo vrijeme, svaki dan i nanosila novi sloj svakih sat i pol. Svi znaju da sam jako svijetla i SPF 50 je meni baš po mjeri. Jako visoka zaštita za moje jako svijetlo lice koje je sklono da u roku par minuta jako pocrveni.

Fluid je izrazito lagan, nije mastan, ne ostavlja masne tragove za licu i jako dobro štiti lice od sunca. U svih 10 dana uživanja na suncu, lice mi nije izgorilo, nije pocrvenilo, nisu mi se pojavile pjegice od sunca i ne znam što još mi se loše moglo dogoditi na suncu.

Isto tako, nisam uočila prištiće na licu ili da mi se na licu pojavilo nešto neželjeno. Fluid je lagan, lako se nanosi, ne ostaju bijeli tragovi na licu. Nanosila sam ga na i na područje ispod očiju i na kapke i sve je bilo ok. Oči mi nisu suzile niti bile natečene. Fluid je dosta tekuć, ne ostavlja masne tragove i pogodan je za ispod pudera. Vodootporan je pa je pogodan za plivanje, znoj mu neće napraviti ništa, tako da je lice sigurno dok igramo odbojku na plaži ili za vruće dane u gradu.


50 ml je više nego dovoljno za ljetovanje, a ostatak će poslužiti za preostali dio ljeta i, nadam se, još jednu rundu mora oko sredine kolovoza.

* PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar