Preskoči na glavni sadržaj

La Roche Posay fluid za lice SPF 50+

Ovo je materijal za mene, i to u 100% - SPF 50+, fluid, drugim riječima: lagano i nemasno sa velikim SPF. Da krenemo, na moru sam ovo koristila cijelo vrijeme, svaki dan i nanosila novi sloj svakih sat i pol. Svi znaju da sam jako svijetla i SPF 50 je meni baš po mjeri. Jako visoka zaštita za moje jako svijetlo lice koje je sklono da u roku par minuta jako pocrveni.

Fluid je izrazito lagan, nije mastan, ne ostavlja masne tragove za licu i jako dobro štiti lice od sunca. U svih 10 dana uživanja na suncu, lice mi nije izgorilo, nije pocrvenilo, nisu mi se pojavile pjegice od sunca i ne znam što još mi se loše moglo dogoditi na suncu.

Isto tako, nisam uočila prištiće na licu ili da mi se na licu pojavilo nešto neželjeno. Fluid je lagan, lako se nanosi, ne ostaju bijeli tragovi na licu. Nanosila sam ga na i na područje ispod očiju i na kapke i sve je bilo ok. Oči mi nisu suzile niti bile natečene. Fluid je dosta tekuć, ne ostavlja masne tragove i pogodan je za ispod pudera. Vodootporan je pa je pogodan za plivanje, znoj mu neće napraviti ništa, tako da je lice sigurno dok igramo odbojku na plaži ili za vruće dane u gradu.


50 ml je više nego dovoljno za ljetovanje, a ostatak će poslužiti za preostali dio ljeta i, nadam se, još jednu rundu mora oko sredine kolovoza.

* PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i