petak, 25. srpnja 2014.

Maybelline Colossal Go Extreme

Znate kada sam zadnji put imala Maybelline maskaru? Bilo je još dok sam išla u osnovnu školu, sjećate se - roza tuba, zelena drška, zvala se Great Lashes, koristila sam ju dugo i onda zalutala k ostalim brendovima.Bilo je zanimljivo nakon toliko godina opet probati Maybelline maskaru. Ukratko, maskara mi se svidjela, ali ima samo jedan nedostatak. 

Kenimo redom - boja crna, to volim, volim kad su trepavice obojane u pravu, bogatu crnu boju.

Nanošenje je lako, četkica je velika, možda mi se ponekad učinila i prevelika, ali s velikom četkicom je uvijek lakše nego sa malom. Istina, nekad ujutro dok sam još sva natečena, teško je ugurati ovu veliku četku između očiju i podočnjaka.Trepavice su mi bile guste, velike, pomalo hollywodski, što ja jako volim. Imam prirodno velike trepavice pa volim kad su još veće, još više uvinute i kad to sve stoji cijeli dan.

Go Extreme me nije iznevjerila u tom smislu - volumen, uvijenost, postojanost i odlična crna boja. Za sada sve 5.

Ali, jedan nedostatak je da mi se trusila, ali samo dok sam bila bolesna i stalno brisala nos i automatski zatvrala oči kod sam kihala itd, tako da sam se zaprljala oko očiju. To mi se nije svidjelo jer mi je bitno da svaka moja maskara izdrži mimiku mog lica i očiju jer često tokom dana pušem nos. Da nije bilo ovog, ocjena bi bila 5/5, ali će ovako biti 4/5.

*PR uzorak

1 komentar:

  1. Meni se ne trusi a kišem i kišem od ambrozije. Ugl, zadovoljna sam ;).

    OdgovoriIzbriši