Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Capital Soleil smirujuća njega za kožu nakon sunčanja


Sunčane opekline kao i ostala oštećenja kože uzrokovana pretjeranim izlaganjem suncu česte su pojave upravo tijekom ljetnih mjeseci. Da bi spriječili oštećenje kože bitno je redovito korištenje zaštite prilagođene jedinstvenom tipu kože, no ukoliko se ipak suočite s bolnim opeklinama Vichy preporuča idealno rješenje: Capital Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja. Balzam je posebno formuliranza smirivanje sunčanih opeklina te trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine. Hranjiva i nemasna tekstura pruža osjećaj ugode, štiti i smiruje kožu te je osjećaj vrućine u trenu ublažen. Idealna njega za kožu nakon sunčanja više nije san- uz Capital Soleil balzam za umirivanje sunčanih opeklina!
Pretjerano izlaganje suncu i neadekvatna zaštita uzrokuju sunčane opekline i ostala oštećenja kože koja s godinama postaju sve brojnija te mogu rezultirati ozbiljnijim problemima. Tijekom izlaganja suncu UV-zrake prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač stanica kože koje postupno gube svoju vitalnu supstanciju. Uz UV-zrake na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i sunce, pijesak, voda, vjetar i sol. Na kraju dana koža postaje isušena i nezaštićena od štetnog djelovanja UV zraka te postepeno gubi sjaj, mekoću, elastičnost a nastaju i sunčane opekline.
Capital Soleil balzam za njegu kože nakon izlaganja suncu hidratizira, smiruje i pomaže koži popraviti oštećenja nastala tog dana.
CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA POMOĆ STANICAMA NAKON SUNČANJA POSEBNO ZA SMIRIVANJE SUNČEVIH OPEKLINA poseban je balzam za smirivanje opeklina i dugotrajnu hidrataciju. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka, i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Osjećaj boli i vrućine u trenu je ublažen, a stanični kapital očuvan. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija oštećenu kožu balzamom koji pruža osjećaj ugode, štiti kožu te je u trenu smiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.


CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE SUNČANIH OPEKLINA: 105,45 HRK*
*NEOBAVEZUJUĆA MALOPRODAJNA CIJENA

PR objava

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i