četvrtak, 24. srpnja 2014.

Vichy Capital Soleil smirujuća njega za kožu nakon sunčanja


Sunčane opekline kao i ostala oštećenja kože uzrokovana pretjeranim izlaganjem suncu česte su pojave upravo tijekom ljetnih mjeseci. Da bi spriječili oštećenje kože bitno je redovito korištenje zaštite prilagođene jedinstvenom tipu kože, no ukoliko se ipak suočite s bolnim opeklinama Vichy preporuča idealno rješenje: Capital Soleil balzam za pomoć stanicama nakon sunčanja. Balzam je posebno formuliranza smirivanje sunčanih opeklina te trenutno ublažava bol i osjećaj vrućine. Hranjiva i nemasna tekstura pruža osjećaj ugode, štiti i smiruje kožu te je osjećaj vrućine u trenu ublažen. Idealna njega za kožu nakon sunčanja više nije san- uz Capital Soleil balzam za umirivanje sunčanih opeklina!
Pretjerano izlaganje suncu i neadekvatna zaštita uzrokuju sunčane opekline i ostala oštećenja kože koja s godinama postaju sve brojnija te mogu rezultirati ozbiljnijim problemima. Tijekom izlaganja suncu UV-zrake prodiru u epidermis i uništavaju zaštitni omotač stanica kože koje postupno gube svoju vitalnu supstanciju. Uz UV-zrake na kožu svakodnevno dodatno agresivno djeluju i sunce, pijesak, voda, vjetar i sol. Na kraju dana koža postaje isušena i nezaštićena od štetnog djelovanja UV zraka te postepeno gubi sjaj, mekoću, elastičnost a nastaju i sunčane opekline.
Capital Soleil balzam za njegu kože nakon izlaganja suncu hidratizira, smiruje i pomaže koži popraviti oštećenja nastala tog dana.
CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA POMOĆ STANICAMA NAKON SUNČANJA POSEBNO ZA SMIRIVANJE SUNČEVIH OPEKLINA poseban je balzam za smirivanje opeklina i dugotrajnu hidrataciju. Laboratoriji Vichy formulirali su njegu za obnovu stanica s esktraktom vrbovice, snažnog smirujućeg aktivnog sastojka, i koncentratom biorazgradivih lipida koji ciljano djeluju na oštećene stanične membrane. Osjećaj boli i vrućine u trenu je ublažen, a stanični kapital očuvan. Hranjiva, nemasna i neljepljiva tekstura obavija oštećenu kožu balzamom koji pruža osjećaj ugode, štiti kožu te je u trenu smiruje. Hipoalergena formula bez parabena ispitana je na osjetljivoj koži pod dermatološkim nadzorom i obogaćena termalnom vodom Vichy koja smiruje, jača i obnavlja kožu.


CAPITAL SOLEIL BALZAM ZA UMIRIVANJE SUNČANIH OPEKLINA: 105,45 HRK*
*NEOBAVEZUJUĆA MALOPRODAJNA CIJENA

PR objava

Nema komentara:

Objavi komentar