četvrtak, 14. kolovoza 2014.

Ados lak za nokte


Ukratko: nijansa broj 712, divlja vruće pink - crvena, jedan sloj stoji na noktima 5 dana, Kozmo 19 kn.

Ovaj lak me iznenadio kvalitetom. Cijena mu je samo 19 kn, a bolji je od puno skupljih lakova. Nijansa je nešto što želim već jako dugo. Onako luđačka pink koja ima u sebi malo crvenog. Prava ljetna nijansa!

Vidjela sam da ovih lakova ima u jako puno nijansi i mislim da se definitivno selim na ove lakove jer mi je ovaj savršen. Gustoća laka odlična, nanosi se super, četkica je odlična, nema prugica .... Suši se baš taman, može se dobro nanijeti na nokte, a za nekih 5 minuta već mogu kopati po svemu i svačemu. Lak je izdržljiv, ne ostavlja tragove kad zapnem noktom na bijeli papir. Ništa mi se nije izgulio na vrhovima. Nije mi potreban top coat jer se lak svaki dan sjaji jednako jako.

Ja više ne znam što reći i kako nahvaliti. Kupit ću ih sljedeći put u Kozmu u jako puno nijansi jer su ovi lakovi moje najveće otkriće u lakovima ikad.
Broj komentara: 5:

 1. Gledam ih već dugo, stvarno se čini da su super, a ima baš puno nijansi

  OdgovoriIzbriši
 2. Imam jedan Ados lak i oduševljena sam poput tebe.

  OdgovoriIzbriši
 3. Imam isti takav samo plavi i odusevljena sam! Moram ih jos nabaviti, a najbolja stvar je sto se tako lako nanosi, definitivno moj najdrazi lak! ;)

  OdgovoriIzbriši
 4. Imam isti takav samo plavi i odusevljena sam! Moram ih jos nabaviti, a najbolja stvar je sto se tako lako nanosi, definitivno moj najdrazi lak! ;)

  OdgovoriIzbriši
 5. Imam isti takav samo plavi i odusevljena sam! Moram ih jos nabaviti, a najbolja stvar je sto se tako lako nanosi. Definitivno moj najdrazi lak! ;)

  OdgovoriIzbriši