subota, 30. kolovoza 2014.

Alverde maska sa divljom ružom i shea maslacem


Prvo isprika za sliku, nije moja. Masku sam uslikala prije nego sam ju koristila, slike prebacila u Dropbox i nekako obrisala i to sa svih medija. U međuvremenu sam masku potrošila i nemam što za uslikati. U DM nisam bila, pa nisam bila u prilici kupiti, ali kad se nađem prvi put u DM-u kupujem ih nekoliko.

Prvo moram prigovarati za ambalažu, znate da mi nisu baš drage ove vrećice, ali što je tu je. Idemo vidjeti ono unutra.

Ono unutra, tj. maska divno miriši, baš mi se svidio taj miris. Osjeti se divan miris ruže i maslaca. Ako netko ima parfem sa ovom kombinacijom, neka javi. Miris je opojan.

Onda ide nanošenje i maska treba stajati na licu. Svrha maske je hidratacija suhe kože, a koristi se tako da se ispire, nego nakon 15 ono što se nije upilo, treba se umasirati i masne tragove ukloniti papirnatom maramicom.

Ja radim baš tako, samo što moja koža voli masku i sve upije, ne ostane puno tragova. Ne ostane čak ni previše za umasirati. Ostane tek jedan lagani masni film od maske kojeg uklonim maramicom i koža je poslije toga tako zdrava. Efekt je otprilike kao nakon nekoliko sati provedenih u proljeće u šumi, na svježem zraku.

Ovo će biti moja maska s kojom ću lažirati svježinu i odmorenost. Nakon maske nisam uočila nikakve prištiće i po meni je zadovoljila sve kriterije za dobru masku.

Dostupno u DM-u, cijena je vjerojatno kao i za sve maske u vrećicama, oko 10 kn.Nema komentara:

Objavi komentar