Preskoči na glavni sadržaj

Alverde maska sa divljom ružom i shea maslacem


Prvo isprika za sliku, nije moja. Masku sam uslikala prije nego sam ju koristila, slike prebacila u Dropbox i nekako obrisala i to sa svih medija. U međuvremenu sam masku potrošila i nemam što za uslikati. U DM nisam bila, pa nisam bila u prilici kupiti, ali kad se nađem prvi put u DM-u kupujem ih nekoliko.

Prvo moram prigovarati za ambalažu, znate da mi nisu baš drage ove vrećice, ali što je tu je. Idemo vidjeti ono unutra.

Ono unutra, tj. maska divno miriši, baš mi se svidio taj miris. Osjeti se divan miris ruže i maslaca. Ako netko ima parfem sa ovom kombinacijom, neka javi. Miris je opojan.

Onda ide nanošenje i maska treba stajati na licu. Svrha maske je hidratacija suhe kože, a koristi se tako da se ispire, nego nakon 15 ono što se nije upilo, treba se umasirati i masne tragove ukloniti papirnatom maramicom.

Ja radim baš tako, samo što moja koža voli masku i sve upije, ne ostane puno tragova. Ne ostane čak ni previše za umasirati. Ostane tek jedan lagani masni film od maske kojeg uklonim maramicom i koža je poslije toga tako zdrava. Efekt je otprilike kao nakon nekoliko sati provedenih u proljeće u šumi, na svježem zraku.

Ovo će biti moja maska s kojom ću lažirati svježinu i odmorenost. Nakon maske nisam uočila nikakve prištiće i po meni je zadovoljila sve kriterije za dobru masku.

Dostupno u DM-u, cijena je vjerojatno kao i za sve maske u vrećicama, oko 10 kn.Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i