Preskoči na glavni sadržaj

Balea Cell Energy krema za oko očiju


Kupljena samo zato jer sam imala onaj serum koji mi je bio dobar, pa da se nastavi. Krema je lagana, nanosim ju na podočnjake i na gornji kapak i sviđa mi se.

Krema je dosta lagana, ali ne prelagana. Ostavlja lagano masni trag oko očiju, ali se jako dobro i brzo upija. Nije to neki jako masni trag, ali nije ni mat. S obzirom da moje okoloočno područje traži da uvijek bude dobro nahranjeno i hidratizirano, to što je malo masnjikava mi odgovara. Nije to jako masno, ponavljam, nego onako, ostavlja na podočnjacima neki zdravi sjaj. Ne nanosim na to sjenilo ili maskaru jer ne bi to igralo dobro. Uvijek prije šminkanja obrišem sve ostatke kako bi se mogla normalno našminkati.

Sviđa mi se što krema jako dobro rješava dehidriranost kapka i mogu dobro nanijeti tanku liniju tuša (jer dok je koža dehidrirana, ne ide to ravno).

Po pitanju tamnih podočnjaka recimo da je tu solidna, isto kao i sitne linije. Ne radi puno po pitanju bora, ali radi jako puno po pitanju hidratacije.

DM, 40-ak kn, 15 ml. Od sada je u mojoj glavnoj postoji.


Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i