Preskoči na glavni sadržaj

Balea krema za poslije depilacije


Ovako stvari stoje - velika tuba od 125 ml, namjena za poslije depilacije, u DM-u 8 kn i koža je od toga savršeno mekana.

Kupila sam ju prvi put prošle godine i od tada uvijek imam bar dvije u zalihama. Ovo čudo košta par kuna, nepunih 8, a koža je od toga mekana kao od ničeg drugog što sam do sada probala. Mirisa baš i nema previše, ambalaža je onako baš ženska, a koža kao od neke kraljice. 

Sviđa mi se jer se brzo upija, ne ostavlja tragove na ama baš ničemu, ostaje samo savršeno meka i glatka koža. Probajte, vidjet ćete ogromnu razliku. Nema shimmera, nema šljokica, ovo je idealan proizvod s kojim možete varati da dobijete dojam kože meke poput bebine. 

Nema tu puno priče - odlična krema za tijelo. Tko je probao zna o čemu pričam. Ne koristim ju za poslije depilacije, ne volim stavljati gotovo ništa poslije depilacije. Ovu kremu koristim svaki dan, gotovo svaki, ponekad koristim nešto drugo o čemu uskoro.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i