Preskoči na glavni sadržaj

Catrice sjajilo

Nisam mogla odoljeti, a da ne kupim i još dva sjajila. Nijanse su savšene nude. Problem sa nude nijansama zna svatko tko ih voli. Jako je teško pogoditi koja će ti nude nijansa dobro stajati. Neke nude nijanse su presvijetle, neke su pretamne, neke su presmeđe. Teško je postići zdravi nude look.

I onda sam u Kozmu ugledala dva savršena kandidata. Oko toga koju uzeti se nisam dvoumila jer je cijena pristupačna, pa sam uzela oba. Nanošenje je jednostavno, aplikator je spužvasti i njih puno više volim nego kistiće. Sjajilo je dobro po teksturi, nije tekuće kao voda, nije previše gusto i nije ljepljivo.Ovo su od sada moji omiljeni drogerijski - ok cijena, dobra tekstura i traju na usnama solidno. Za sjajilo za 30 kn nemam što više tražiti nego da kupim još nekoliko nijansi. Jako lijepo se sjaje, sviđa mi se kad su usne okupane u doslovno visokom sjaju. Ukratko, kupit ću sve nijanse jer mi se jako sviđaju. 

Inače, imam puno toga od Catrice i baš mi je super Catrice. 

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i