Preskoči na glavni sadržaj

Garnier miclerna voda za čišćnje lica


Volim šminkanje, ali mrzim skidanje šminke. Eto, iskrena sam i zato tražim da nešto sa čime skidam šminku bude efikasno i da to cijelo čišćenje ne traje dugo.

Do sada sam bila jako dugo vremena na Biodermi, ali odlučila sam probati i Garnier. Ovo mi je već neka 4 bočica i mislim da je ravna Biodermi.

Garnier skida sve s lica i očiju, a da pri tome ništa ne iritira.

Jedino, postoje dvije razlike - Gariner je 400 ml, Bioderma 500, a po cijeni je Garnier 33 kn ovih dana u Bipi, dok je Bioderma stalno na 100 kn. Jasno je da je isplativije kupiti Garnier jer radi apsolutno isto kao i 3 puta skuplja Bioderma.

Ostajete vjerne Biodermi ili se vidimo kod Garnier police?


Primjedbe

  1. Meni je super za skidanje sminke, ali jako isusuje lice nakon duzeg koristenja...meni barem. Pa ju nekako zaobilazim i vracam se mlijeku za ciscenje od Garniera.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i