utorak, 26. kolovoza 2014.

Gillette & Olay britvice


Odustala sam od voska, šećera, krema i ne znam čega još. Prvo mi je danguba ići u salon, čekati, pa još to traje sat vremena .... Onda, efekt, recimo ok je 10 dana do 2 tjedna, ali jako ovisi tko je radio depilaciju - prava kozmetičarka ili netko priučen. Od onih manje stručnih uvijek imam hrpe uraslih dlaka. Onda sam to probala neko vrijeme sama, pa je to u mojoj radinosti trajalo cijelo popodne. I onda mi je doslovno puko' film. Kupila britvice i sad mi je život puno lakši. Probala sam samo Gillette, mislim da su najskuplje i najkvalitetnije. A ovo je njihova zadnja divota (imala sam prije i Venus i Breeze).

Posebnost ovih je dodatak iznad i ispod britvice. Iznad je gel za brijanje, pa 5 britvica i ispod je balzam. Ukratko, sve što treba za brijanje je na njima. Zbog ovih dodataka moraju se korisiti samo na mokro, a ja to uvijek napravim dok se tuširam, par poteza i noge su opet glatke. Sviđa mi se što poslije nema crvenila, nema uraslih dlaka nego mi je koža isti čak dok brijem dlačice umirena.Istina je da je brijanje potrebno puno češće nego čupanje voskom, ali ovo mi je puno jednostavnije, a pogotovo dok sam na putu.

Mana je cijena - 4 brtivice koštaju oko 150 kn, a 2 oko 70 kn. Primjetila sam da su DM-u jeftinije nego u Bipi, a jedna mi traje oko mjesec dana, tada je već ovo sve pri kraju (balzam i gel) pa zamjenim sa novom.


Nema komentara:

Objavi komentar