Preskoči na glavni sadržaj

Kako do ovakve kose?


Kao što sam se već žalila, morala sam odrezati puno kose jer je bila jako oštećena, ništa se tu više nije moglo. I sad sam na detoxu, recimo. Prvo ide dio koji više ne radim.Ne koristim više pjenu - nema kovrča, nema peglanja, nema feniranja, nema push up učinka na kosu - idem na prirodni beach waves look.


Neću više koristiti lak za kosu - on jako slijepi kosu i onda ju trgam dok pokušam to raspetljati, neka kosa slobodno poleti na povjetarcu.


Ni ovakve četke više ne dolaze u obzir - to je smrt za kosu.


Nema ni gumica za kosu - s njima sam počupala sav gornji dio kose.

A sad ono što radim:


Obilno stavljam ulja - Nuxe, ricinus, badem, agran .... Sve što može pomoći.


Unique one - divota za kosu u bočici, kosa je meka, podatna, mirišljava i baš se vidi razlika sa i bez njega.


Argan - kupila u Bipi, natjerala me prijateljica jer je odličan i znate što - zbilja i je odličan.


I kupila sam si još hrpu kopči za kosu da ne koristim gumice. S kopčama je puno lakše, a i lijepo izgledaju.Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i