petak, 8. kolovoza 2014.

L'Oreal micelarni gel za škidanje šminke oko očiju


Da mi je netko ovo napisao lijepo kao i ja Vama naslov, ne bi bilo ove recenzije. Situacija je slijedeća: petak popodne, žurim na put, uletim u Bipu, tražim nešto za skidanje šminke sa cijelog lica i uzmem ovo jer je malo i micelarno. Naravno, očekivanja su da je za cijelo lice i da je voda.

Istina je da je ovo za skidanje šminke ovo očiju i u obliku gela je! Micelarni gel je ovo! Vau! Nisam znala da to postoji, ozbiljno.

Mogu reći da je ovo malo čudo dobro - skinulo je sve oko očiju, a kako sam bila samo s tim, skinulo je i sa cijelog lica. Zanimljivo je to. Probala sam da stavim gel na vatu i išlo je sve dolje sa očiju. Onda sam je još jednom smudrila i probala to baš kao gel - namočila lice, stavila gel na prste i protrljala po očima. Kako god da sam probala, nije ostalo maskare, olovke ili sjenila na očima i okolo.

Sviđa mi se što je u malom pakiranju (naravno da je kad je za oko očiju, a ne za cijelo lice) i drago mi je da sam se zabunila jer ciljano ovo nikad ne bih kupila. Jako dugo već nisam koristila nešto posebno za čišćenje oko očiju jer koristim micelarne vode koje su i za lice i oči. Ako tražite nešto što dobro skida maskare, vrijedi probati. Micelarni gel mi se svidio jer me oči nisu nimalo zapekle, nisu se zacrvenile niti su mi oči suzile poslije. Trepavice i kapci su bili savršeno čisti i ja nemam drugih želja. 

Kupljeno u Bipi, 125 ml, a cijena je mislim da oko 35 kn, nisam sigurna jer sam to kupila u jako velikoj brzini.

1 komentar:

  1. Uf to mi treba,prvi glas da postoji micelarni gel hahahah :D. Ako skida maskaru a ne iritira oči meni super :D

    OdgovoriIzbriši