ponedjeljak, 18. kolovoza 2014.

Make up zadnje vrijeme


Moj make up u zadnje vrijeme je jako jednostavan i svaki dan koristim isto, bit će da sam u nekoj make up rutini.

Chanel Illusion D'Ombre 82 Emerveille - odlična nude nijansa, ide odlično uz moju nijansu tena, to je lagano breskvastvo nude nijansa koja jako lijepo osvijetli oči i lice. Volim ovo sjenilo jer traje cijeli dan i lijepo se presijava na kapcima.

L'Oreal Mega Volume Miss Manga - ogromne trepavice u lijena jutra kad mi se ne da previše igrati sa maskarom, ogromne trepavice kad mi se da igrati sa maskarom. Kako god okrenem, trepavice su od nje ogromne.

La Roche Posay Toleriane baršunasti puder - mouse puder u tubici, lagani miris i baršunasto mat lice. Nijansa 35 je prirodno osunčana nijansa, a puder traje cijeli dan na licu. Jedan od najboljih pudera koje sam probala u zadnje vrijeme.

Fusion Beauty Lip Fusion sjajilo - dugotrajno sjajilo sa šljokicama, boja malo jača od prirodne boje usana. Odlično sjajilo ulovljeno na jagodici za doslovno par eura. Definitivno mislim kupiti još koje jer je odlično. Presijava se na usnama i nije nimalo masno. Jedno odlično sjajilo.


3 komentara:

  1. Odličan make up izbor za tople dane. Delimo neizmernu ljubav prema LRP puderu, moraš probati i mineralnu verziju, oduševiće te. Žao mi je što mi sjaj za usne nije dostupan, ali verujem da je odličan :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Privlačno mi je ovo Chanel sjenilo, a i Fusion Beauty sjajilo djeluje interesantno.

    OdgovoriIzbriši
  3. Miss manga odlična maskara....baš sam zadovoljna s njom :D

    OdgovoriIzbriši