nedjelja, 17. kolovoza 2014.

Nivea Volume sensation regenerator


Muku mučim s kosom jer sam ju spalila sa svim bojenjem, pramenovima, feniranjem, peglanjem i figarom. Mislim da je poprilično jasno da je moja kosa otporna kad je tako dugačka sve to trpila godinama. Ali je sada i njoj dosta svega i morala sam se drastično ošišati i sada ide novi režim: samo bojenje kose, bez pramenova, nema feniranja, nema peglanja i nema onih prekrasnih kovrča na figaro. A ono čega ima je: prirodno sušenje, nanošenje ricinusovog ulja na korijen, a bademovog na vrhove, ulje argana svaki dan po malo i nanošenje regeneratora i maski.

U starim zalihama imam ovaj Nivea. Koristim ga tako, s vremena na vrijeme, kad se zaželim volumena i to je kod mene ukratko to. Ovaj rengenerator meni ne njeguje kosu da ju zagladi, da je sjajna i nešto što svi očekujemo, a od ovog samo imam hrpu kose s kojom je teško upravljati

Kosu mogu puno laganije raščešljati jer mi se sve uvijek zaplete. Ja bih kazala da je ovo regenerator za kosu kojoj ne treba puno njege. Nema tu puno filozofije, ako imate kosu koja ne treba još njege u smislu više vlage ili frizz control, onda je ok. Ako želite napumpani volumen, onda je to solidan drogerijski izbor.

Uglavnom, ja tražim dalje nešto jače i konkretnije, ovo mi nije dosta.


Nema komentara:

Objavi komentar