Preskoči na glavni sadržaj

Quick post: Nivea lak za kosu


Kosa mi je u nekoj ludoj fazi - imam puno male kose koju je jako teško ukrotiti i kad zavežem rep to leti na sve strane i dobar dio kose nije u repu nego leti. Zato moram ponekad koristiti lak da se to sve drži zajedno.

Recimo da je ovaj lak najmanje ljepljiv s obzirom da drži kosu jako čvrsto. Ali ono o čemu sam htjela jer da je ova boca najviše travel friendly od svih koje sam probala. Ovaj jedini nije pukao, jedini se nije razbio kad padne ili što već od nezgoda se može dogoditi. Najgora je kad se lak stisne uz stvari i nešto stisne čep i zalakira robu. Ovo je lak bez čepa i s njim se to ne dogodi, a sa lakovima koji imaju čep se to dogodi. Čep pukne i onda je sve kao da ga nije ni bilo.

Uglavnom - dobar lak, čvrsto drži kosu, ne lijepi strašno i k tome travel friendly. Najveće otkriće kod njega je travel friendly. 


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i