utorak, 19. kolovoza 2014.

Tester report


Prilikom kupovine u ljekarni dobila sam nekoliko testera. I tome sam se začudila jer u toj ljekarni nikad nisam dobila testere, a redovno tamo kupujem, i to ne baš malo. Ali dobro, to je već stara priča.

Vichy Normaderm Night Detox mi i nije nešto za isprobati jer ga imam već dugo. Meni je to jedna dobra noćna krema i kod mene ona zamjenjuje primer. Odnosno, ako sutra ujutro želim da mi lice izgleda super, onda uvečer koristim ovu kremu - pore su uže i lice baš kao da je bilo na detoxu.

Vichy Teint Ideal za mješovitu kožu je jedan lagani puder. Kako trenutno nemam nikakvih problema na koži, ne mogu reći kako prekriva. Nisam ga stavljala puno jer sad i tonirana krema na meni izgleda kao full prekrivanje. Koristila sam ga malo, ali zbilja jako malo i tester sam imala cijeli tjedan. Nije sasvim mat, ali se ni ne sjaji ružno. Postojanost je soldina, ujutro nanesen je izdržao dobro do nekih 16-17 sati popodne. Preko njega sam još koristila Chanel puder u prahu. Nisam uočila nikakve prištiće od njega ili nešto drugo loše. Na jesen kupujem full verziju.


Nema komentara:

Objavi komentar