Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Aqualia Thermal Light


Ovo je bila jedina koju još nisam probala iz linije Aqualia Thermal. Imala sam ih sve, sve su mi do sada odgovarale pa su i očekivanja kod ove kreme bila ogromna.

Krema je light, namijenjena je hidrataciji i radi to odlično, kao i sve kreme iz ove linije. Krema nije masna, nije teška, nije gusta, nego je baš onako, po mojoj mjeri. Sviđa mi se što ju mogu koristiti za dan, noć, za kad nisam našminkana, za nabrzinu prije pudera ... Čak i na vratu ju koristim.Na licu nisam primjetila neke masne tragove, ali kazala bih da je ovo najkonkretnija Aqualia Thermal do sada. Nekako mi se čini najjača i najhidratantnija od svih AQ. Ukratko, sviđa mi se ova krema, zadovoljna sam što dobro hidratizira i ne uzorokuje nered na licu.

Dolazi u redizajniranoj staklenoj teglici od 50 ml.

* PR uzorak

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i