Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Capital Soleil super pjena SPF 50


Znate što je super kod sredstava sa SPF - jako lako saznate da li su dobri! Ako ne izgorim, sve je ok, ako izgorim, zna se nije dobro. Šalu na stranu! Srećom mi se pružila prilika da jedno popodne uživam na suncu i odlučila sam se isprobati ovu pjenu.

Namijenjena je djeci, u opisu stoji kako ne ostavlja tragove i štiti kožu od sunca, i to sa SPF 50. Idemo vidjeti praksu! Pjena je zbilja pjena, nisam očekivala nešto toliko pjenasto, iznenadila sam se vidjevši pjenu, mislim da nikad do sad nisam imala pjenu. Eto vidite kako se dobro cilja na djecu - ja sam odrasla i pjena mi je zanimljiva, pa kako ne bi onda djeci!

Miris - znate one voćne bombone koje smo nosili u školu za rođendane - to je taj miris, pravi dječji miris. Došla sam u napast da kupim bombone ....

Zaštitu na suncu je pouzdana - cijelo popodne sam bila sigurna, nisam pocrvenila, mogla sam u miru plivati, igrati odbojku i sl. Sve je prošlo mirno. 

Sviđa mi se što pjena ne ostavlja nikakve tragove, u potpunosti se upije u kožu i ne ostaju nikakvi masni tragovi. Pjena je blijedo žute nijanse, ali ne ostavlja nikakvu boju na koži.

Vichy je opet uspio napraviti dobar inovativni proizvod sa visokim SPF. Definitivno preporučujem!

* PR uzorak


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i