ponedjeljak, 4. kolovoza 2014.

Vichy Capital Soleil super pjena SPF 50


Znate što je super kod sredstava sa SPF - jako lako saznate da li su dobri! Ako ne izgorim, sve je ok, ako izgorim, zna se nije dobro. Šalu na stranu! Srećom mi se pružila prilika da jedno popodne uživam na suncu i odlučila sam se isprobati ovu pjenu.

Namijenjena je djeci, u opisu stoji kako ne ostavlja tragove i štiti kožu od sunca, i to sa SPF 50. Idemo vidjeti praksu! Pjena je zbilja pjena, nisam očekivala nešto toliko pjenasto, iznenadila sam se vidjevši pjenu, mislim da nikad do sad nisam imala pjenu. Eto vidite kako se dobro cilja na djecu - ja sam odrasla i pjena mi je zanimljiva, pa kako ne bi onda djeci!

Miris - znate one voćne bombone koje smo nosili u školu za rođendane - to je taj miris, pravi dječji miris. Došla sam u napast da kupim bombone ....

Zaštitu na suncu je pouzdana - cijelo popodne sam bila sigurna, nisam pocrvenila, mogla sam u miru plivati, igrati odbojku i sl. Sve je prošlo mirno. 

Sviđa mi se što pjena ne ostavlja nikakve tragove, u potpunosti se upije u kožu i ne ostaju nikakvi masni tragovi. Pjena je blijedo žute nijanse, ali ne ostavlja nikakvu boju na koži.

Vichy je opet uspio napraviti dobar inovativni proizvod sa visokim SPF. Definitivno preporučujem!

* PR uzorak


Nema komentara:

Objavi komentar