petak, 22. kolovoza 2014.

Vichy dezić


Ne znam koji mi je ovo Vichy dezić po redu, ali u bijeloj varijanti mi je prvi! Uvijek uzimam zeleni, ali sad nije bilo i dvoumila sam se između crvenog i bijelog, ali ovaj je za osjetljivu i depiliranu kožu pa to uvijek trebam. A bijelo povezujemo sa čištoćom itd. pa radije to nego crveni.

Miris je standardan, lagan i neupadljiv, brzo ishlapi. Sviđa mi što ne ostavlja tragove, ali ama baš nikakve i na bilo kojoj odjeći. Štiti od neugodnih mirisa bez premca - iako ljeto nije bilo ekstra vruće nisam uopće bila zabrinuti, znate već, da li se bude osjetilo da je vruće. :-)

Moja metoda uklanjanja dlačica je brijanje, o razlozima u nekom drugom postu. Ali je koža poslije brijanja dosta osjetljiva i stalno mi se događa da se obrijem, oznojim i nakon toga mi je sve ispod pazuha crveno. Procedura je da brijem dok se tuširam prije spavanja i nakon toga stavim samo Vichy dezić u bilo kojoj varijanti (zeleni ili sada bijeli). Rezultat je da me ništa ne peče dok nanosim dezić isti čas nakon brijanja, koža mi nije osjetljiva na njega i ne nastanu mi crveni flekovi od znojenja.

Dezić nanosim uvijek uvečer i sigurna cijeli sljedeći dan. Volim Vichy dezić, volim što je roll on i malo viša cijena od ostalih dezića je sasvim opravdana i ja ga se ne odričem.Nema komentara:

Objavi komentar