Preskoči na glavni sadržaj

Alverde sol za kupanje


Ja nemam kadu u kući, samo tuš kabinu pa se ne mogu kupati u ovoj soli, ali sam joj našla drugu primjenu. Znate one večeri kad vas bole stopala nakon cijelog dana u cipelama s previsokim petama, pa malo tople vode bi puno pomoglo ...? Onda u to malo tople vode dodam malo ove soli i osjetim predivan miris makadamije.Koža stopala je poslije tako meka i tako mirišljava. Baš pravi wellness za stopala! Sad kad vidim kako ide sa stopalima, dođe mi žao što sam iz kuće izbacila kadu!


Sol dolazi u različitim oblicima, ima krupnijih i sitnijih komadića, ali svi odlično miriše i lagano su masni po karite masklacu. Ne samo da meka stopala nego i ruke. Inače, količina koju koristim je za jednu light jušnu žlicu.

Dostupo u DM, cijenu ne znam, ali budem provjerila pa napisala.

*PR uzorak

P.S. Ne zaboravite na Vichy darivanje!


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i