Preskoči na glavni sadržaj

Aussie Frizz Miracle šampon


Aussie je kod mene na popravnom ispitu, da se razumijemo. Imala sam ih kad su došli k nama, ali mi se nisu baš dopali. Sad sam odrezala hrpu loše kose i eto, idemo ponovno s testom. I opet, nisam nešta previše oduševljena.

Šampon čisti ok, nije mi kosa ostala neoprana. Njega, a isto recimo ok, ali nije ništa spektakularno. Frizz control, a isto tako, tako. Moj dojam je da je ovo sve za kosu koja je ispravna, zdrava i bez ijedne mane. Dakle, moja kosa je suha, izmučena od bojenja i feniranja i baš joj treba neki friz control i njega, ali nije ju dobila od ovog šampona.Malo mi je smetao i taj mentolasti miris, a kad uđe u oči to jako peče. Šampon se dobro zapjeni i dobro očisti. Samo mi ga je bilo malo teže isprati.

Nekako ni drugi pokušaj da mi Aussie šamponi ispanu dobri, nije uspio. Sve je ok, ali taj završni efekt na mojoj kosi izostane.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i