Preskoči na glavni sadržaj

Aussie Frizz Remedy 3 Minute Miracle


Mislim da je ovo bio prvi Aussie proizvod koji sam probala kad su došli k nama. Sada su okolnosti malo drugačije i sad mi se je svidio. Koristim ga prije pranja kose, da odstoji nekih 3-4 sata na kosi - kako je kosa nakon toga mekana! A varam i na korištenju nakon pranja - ostavim ga ipak malo dulje od 3 minute.



Zaključak - sad sam s njim zadovoljna - njeguje, omekša kosu i kosa je živahna i ljepša. Sviđa mi se taj pomalo slatkasti miris i to je to. Ovo trominutno čudo ostaje kod mene u polici i nastavljam s njim.

Primjedbe

  1. I ja sam primijetila da kod svih regeneratora toga tipa je najbolje ostaviti ih što duže, bez obzira što kažu 3 min ili slično :)

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu