nedjelja, 26. listopada 2014.

Alverde krema sa uljem divlje ruže


Divlja ruža je zanimljiva ... Čest je sastojak krema i ulja jer ima anti age svojstva. Sviđa mi se što sve šta ima u sebi divlju ružu nekako čini lice mekanim. Ah, što kad sam slaba na ulja ....


Sad ozbiljno, krema je malo konkretnije teksture, nije previše rijetka, nije jako gusta, onako srednje gusta. Isto tako nije kao hidratantna krema, a opet nije kao bogate kreme, opet je nekako u sredini svega. Kad sve nabrojim, rekla bih da je krema neka super kombinacija - srednja od svega.

S kremom sam bila zadovoljna - koža me nije zatezala, nije bila napeta i suha. Dapače, čelo mi je izgledalo ok, a na ostatku lica se je dobro ponašala. Nisam se od nje ništa dodatno zasjajila i bila mi je dobra kao podloga za puder. Isto mi je bila dobra i za dane vikenda kad nisam imala BB kremu ili puder na licu. Mali tip: nisam ju koristila samo na licu, dobra je i za vrat. Dobro, koristila sam i ju i za dekolte.


Za mene je ovo bila jedna dobra krema koju sama nikad ne bih kupila, ne znam zašto. Ali ovako kad sam ju probala, baš mi je bila dobra i uvijek ću imati jednu u mom beauty kutku.

Pozdrav

Ana 

*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar