Preskoči na glavni sadržaj

Alverde krema sa uljem divlje ruže


Divlja ruža je zanimljiva ... Čest je sastojak krema i ulja jer ima anti age svojstva. Sviđa mi se što sve šta ima u sebi divlju ružu nekako čini lice mekanim. Ah, što kad sam slaba na ulja ....


Sad ozbiljno, krema je malo konkretnije teksture, nije previše rijetka, nije jako gusta, onako srednje gusta. Isto tako nije kao hidratantna krema, a opet nije kao bogate kreme, opet je nekako u sredini svega. Kad sve nabrojim, rekla bih da je krema neka super kombinacija - srednja od svega.

S kremom sam bila zadovoljna - koža me nije zatezala, nije bila napeta i suha. Dapače, čelo mi je izgledalo ok, a na ostatku lica se je dobro ponašala. Nisam se od nje ništa dodatno zasjajila i bila mi je dobra kao podloga za puder. Isto mi je bila dobra i za dane vikenda kad nisam imala BB kremu ili puder na licu. Mali tip: nisam ju koristila samo na licu, dobra je i za vrat. Dobro, koristila sam i ju i za dekolte.


Za mene je ovo bila jedna dobra krema koju sama nikad ne bih kupila, ne znam zašto. Ali ovako kad sam ju probala, baš mi je bila dobra i uvijek ću imati jednu u mom beauty kutku.

Pozdrav

Ana 

*PR uzorak

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i