nedjelja, 26. listopada 2014.

La Roche Posay fiziološka micelarna otopina


Osjetljiva koža često ima oslabljen zaštitni sloj kože lica te je izloženija vanjskim utjecajima i nečistoćama. Bez redovitog čišćenja, fiziološka je ravnoteža kože oslabljena te je upravo iz tog razloga potrebno svakodnevno čistiti lice proizvodima koji su učinkoviti i koji poštuju potrebe osjetljive kože. Ove godine La Roche-Posay uz kupnju 400 ml fiziološke micelarne otopine koja nježno i učinkovito uklanja nečistoće s lica, očiju i usana te sadrži formulu optimalne tolerancije za osjetljivu kožu, daruje dodatno pakiranje od 400 ml u odabranim La Roche-Posay partner ljekarnama.*

Svaki se dan na površini kože nakupljaju različite nečistoće koje, ako se ne uklanjaju redovito, mogu oksidirati sa zrakom te postati faktori koji nadražuju osjetljivu kožu. Osjetljiva koža reagira intenzivnije i brže na agresore te zbog toga njena fiziološka ravnoteža postaje ranjiva. Koža lica može postati osjetljiva s vremenom, može reagirati na promjene godišnjeg doba i manifestirati se u obliku različitih znakova kao što su bockanje, zatezanje, svrbež, osjećaj topline i povremeno crvenilo. Kako bismo spriječili nadraživanje kože i izbjegli neželjene pojave na licu, nužno je pravilno i redovito čistiti lice. Od velike je važnosti da proizvod za čišćenje lica bude učinkovit kako bi uklonio nečistoće koje se nakupljaju tokom dana ( odumrle stanice, zagađenje, šminka i sebum) te da poštuje fiziološku ravnotežu kože lica i štiti epidermis.

FIZIOLOŠKA MICELARNA OTOPINA nježno uklanja nečistoće s lica, očiju i usana. Formula je optimalne podnošljivosti te pruža visoku moć čišćenja šminke, dok osvježavajuća tekstura pruža čisto zadovoljstvo osjetljivoj koži lica. Aktivni sastojci zajedno formiraju micele koji učinkovito privlače sve nečistoće koje se nalaze na koži te ih nježno, pomoću blazinice, odstranjuju s osjetljive kože lica. Proizvod sadrži termalnu vodu La Roche-Posay, fiziološki pH, ne sadrži sapun, alkohol, boju i paraben. Ove jeseni uz kupnju 400 ml formata fiziološke micelarne otopine La Roche Posay poklanja dodatno pakiranje od 400 ml. Promocija je dostupna u odabranim La Roche-Posay partner ljekarnama i traje do isteka zaliha.


FIZIOLOŠKI ČISTAĆI- ZADOVOLJSTVO OSJETLJIVE KOŽE
La Roche-Posay fiziološki čistaći namijenjeni su čišćenju svih tipova kože. Razvijeni su prema strogim načelima te objedinjuju učinkovitost uklanjanja šminke i nečistoća, i blagosti sastojaka. Svi fiziološki čistaći imaju fiziološki pH te ne sadrže sapun, alkohol i boje. U srcu formule nalazi se La Roche-Posay termalna voda prirodno bogata Selenom koja umiruje i obnavlja kožu te je stoga idealan partner osjetljivoj koži. Linija se sastoji od fiziološkog mlijeka za čišćenje, gela za čišćenje, umirujućeg tonika, odstranjivača šminke s očiju te micelarne otopine.

Svi proizvodi La Roche-Posay su razvijeni u suradnji sa dermatolozima i odgovaraju strogim načelima razvoja koji su propisani u farmaceutskim laboratorijima. Sadrže termalnu vodu La Roche-Posay, prirodnu bogatu selenom, koja ima dokazano dermatološko djelovanje: umiruje i mekša kožu, smanjuje nadraženost, pospješuje protok tekućine, izlučivanje štetnih tvari te djeluje kao antioksidant.

Fiziološka micelarna otopina 400 ml: 106,31 HRK*
*Neobavezujuća informativna cijena


Nema komentara:

Objavi komentar