Preskoči na glavni sadržaj

L'Oreal Professionnel Mythic Oil Cream
Inspirirano ritualima ljepote legendarnog Orijenta, L’Oréal Professionnel MYTHIC OIL ulje, lansirano 2011. u gotovo šezdeset zemalja diljem svijeta, postalo je must have proizvod u salonima i kod kuće! Korišteno u backstage-u tijekom tjedana ljepote u Parizu, Londonu, Milanu i New Yorku, ovaj ikonski proizvod sada je dio proširene linije proizvoda za njegu kose dizajnirane za rješavanje specifičnih potreba svake žene.


MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE: NOVI HEROJ ZAŠTITE KOSE OD TOPLINE
Učestala upotreba aparata koji koriste toplinu i pegli za kosu može dovesti do oštećenja kose, zbog čega kosa izgleda beživotno, oštro, suho i neukrotivo. Iz tog je razloga ključno zaštiti kosu od negativnog utjecaja topline prilikom upotrebe toplinskih uređaja.

MYTHIC OIL predstavlja SÈVE PROTECTRICE, inovativnu kremu koja pruža učinkovitu zaštitu od topline do 230°C.
JEDINSTVENA FORMULA OBOGAĆENA CRNIM KIMOM
MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE obogaćeno je uljem crnog kima, mitskim i medicinskim sastojkom koji je tradicionalno u vrijeme faraona korišteno zbog svojih zaštitnih svojstava i djelovanja protiv opeklina.
Uljasto baršunasta tekstura ovog balzama pruža dosad neviđenu zaštitu kose od topline čak i od izrazito visokih temperatura. Koža je zaštićena od oštećenja od topline do 230°C. Jedinstvena zaštita od topline za vašu kosu.
Ultimativno luksuzno iskustvo njege kose, MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE dolazi u brončano zlatnoj tubi.
Preporučena maloprodajna cijena za 125ml: 136,00kn.TAJNE PROFESIONALACA
Korak 1 – nakon aplikacije MYTHIC OIL šampona i maske, nanesite malu količinu SÈVE PROTECTRICE na ručnikom posušenu kosu.

Korak 2 – ravnomjerno počešljajte i lagano prosušite kosu. Nastavite sa stiliziranjem ili peglanjem.
Korak 3 – nanesite nekoliko kapi hranjivog MYTHIC OIL ulja za savršeni završni učinak.

SÈVE PROTECTRICE MYTHIC OIL dostupan je isključivo u L’Oréal Professionnel salonima.


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i