nedjelja, 26. listopada 2014.

L'Oreal Professionnel Mythic Oil Cream
Inspirirano ritualima ljepote legendarnog Orijenta, L’Oréal Professionnel MYTHIC OIL ulje, lansirano 2011. u gotovo šezdeset zemalja diljem svijeta, postalo je must have proizvod u salonima i kod kuće! Korišteno u backstage-u tijekom tjedana ljepote u Parizu, Londonu, Milanu i New Yorku, ovaj ikonski proizvod sada je dio proširene linije proizvoda za njegu kose dizajnirane za rješavanje specifičnih potreba svake žene.


MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE: NOVI HEROJ ZAŠTITE KOSE OD TOPLINE
Učestala upotreba aparata koji koriste toplinu i pegli za kosu može dovesti do oštećenja kose, zbog čega kosa izgleda beživotno, oštro, suho i neukrotivo. Iz tog je razloga ključno zaštiti kosu od negativnog utjecaja topline prilikom upotrebe toplinskih uređaja.

MYTHIC OIL predstavlja SÈVE PROTECTRICE, inovativnu kremu koja pruža učinkovitu zaštitu od topline do 230°C.
JEDINSTVENA FORMULA OBOGAĆENA CRNIM KIMOM
MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE obogaćeno je uljem crnog kima, mitskim i medicinskim sastojkom koji je tradicionalno u vrijeme faraona korišteno zbog svojih zaštitnih svojstava i djelovanja protiv opeklina.
Uljasto baršunasta tekstura ovog balzama pruža dosad neviđenu zaštitu kose od topline čak i od izrazito visokih temperatura. Koža je zaštićena od oštećenja od topline do 230°C. Jedinstvena zaštita od topline za vašu kosu.
Ultimativno luksuzno iskustvo njege kose, MYTHIC OIL SÈVE PROTECTRICE dolazi u brončano zlatnoj tubi.
Preporučena maloprodajna cijena za 125ml: 136,00kn.TAJNE PROFESIONALACA
Korak 1 – nakon aplikacije MYTHIC OIL šampona i maske, nanesite malu količinu SÈVE PROTECTRICE na ručnikom posušenu kosu.

Korak 2 – ravnomjerno počešljajte i lagano prosušite kosu. Nastavite sa stiliziranjem ili peglanjem.
Korak 3 – nanesite nekoliko kapi hranjivog MYTHIC OIL ulja za savršeni završni učinak.

SÈVE PROTECTRICE MYTHIC OIL dostupan je isključivo u L’Oréal Professionnel salonima.


Nema komentara:

Objavi komentar