Preskoči na glavni sadržaj

Vichy Liftactiv Supreme


Godine nisu jedine koje izdaju starost kože, već i sati i dani koji prolaze. Jedan jedini dan može ostaviti trag na ženskom licu, a znakovi starenja kože su pritom izraženiji: umorne crte lica, gubitak sjaja, duboke bore, natečenost, podočnjaci i tamne mrlje. Takvo pogoršavanje izgleda kože nazivamo starenjem tijekom dana. Vichy je ostvario novu generaciju njege Liftactiv Supreme s lifting učinkom koji traje cijeli dan, za mladenački sutrašnji dan!

STARENJE KOŽE TIJEKOM DANA – KLINIČKI DOKAZANA STVARNOST Utjecaj vremena, odnosno sati koji prolaze, na licu ostavljaju tragove koje sami primjećujemo. Riječ je o znanstvenoj stvarnosti usko povezanoj s krono-biologijom kože. Uvečer, umorna je koža lica znak njezinog starenja tijekom dana. Vichy je klinički i objektivno izmjerio starenje kože tijekom dana: od jutra do večeri koža gubi sjaj, znakovi umora su vidljiviji, njezina se čvrstoća smanjuje , a bore su izraženije. Takvi znakovi mogu biti potpuno jednaki znakovima dugoročnog starenja. Naime, s vremenom su takvi znakovi starenja sve izraženiji : bore su dublje, a koža izgubi čvrstoću.

Danas se protiv dugoročnog starenja kože možemo boriti tijekom cijelog dana. Znakovi starenja kože koji se tijekom dana produbljuju i postaju izraženiji trajni su. Istraživači L'Oreala izveli su posebno istraživanje za Vichy o promjeni kakvoće kože tijekom dana. Instrumentalna mjerenja koja su vršili svako večer dokazala su da su bore izrazitije, posebice u kutovima očiju i oko nosa (nazolabialne bore). Elastičnost tkiva je smanjena, povećano je crvenilo i koža je manje čista, zbog čega je ten pomalo sivkast.

LIFTACTIV SUPREME - NOVA VIZIJA NJEGE PROTIV STARENJA
Novi proizvod predstavlja novu viziju progresivne njege koja uklanja znakove starenja u svakom trenutku kada su oni vidljivi: TRENUTNO pružajući dojam zaglađene i ujednačene površine kože, TIJEKOM DANA pružajući svjež i odmoran izgled kože sve do navečer te DUGOROČNO djelujući protiv bora i gubitka čvrstoće kože.



INOVACIJA: »DAY-PROOF« TEHNOLOGIJA I 3D POBOLJŠAVANJE IZGLEDA KOŽE
Izazov novog proizvoda Liftactiv Supreme i nove tehnologije jest jačati otpornost kože protiv dnevnih »opterećenja« s ciljem boljeg sprječavanja trajnih znakova starenja. Vichy je pritom iskoristio jedinstvene aktivne sastojke: Ramnoza (5% koncentracija) + Neohesperidin (2% koncentracija), udruženi s ekskluzivnom Vichy tehnologijom »Day-Proof« koju sačinjavaju Adenosine i Kofein.


  • RAMNOZA + NEOHESPERIDIN
Ramnoza je odabrana za jačanje učinka protiv trajnih znakova starenja kože. Neohesperidin je jaki antioksidant koji pomaže sprječavati utjecaje foto i kronostarenja te gubitak sjaja. Ujedno jača zaštitnu barijeru kože (test in vitro). Jedinstvena učinkovitost kombinacije aktivnih sastojaka djeluje na kakvoću kože koja se poboljšava te dugoročno djeluje protiv bora i gubitka čvrstoće kože.


  • ADENOZIN + KOFEIN
Adenozin zaglađuje kožu. Time sprječava pojavu malih bora tijekom dana i djeluje protiv izražajnih bora. Kofein djeluje protiv dva znaka starenja – umora i gubitka sjaja. Kožu stimulira, regenerira i pomaže u sprječavanju zadržavanja vode. Aktivni sastojci zajedno djeluju protiv starenja kože tijekom dana.


  • 3D-OPTIČKI DOJAM ZAGLAĐENOSTI KOŽE
Formula proizvoda Liftactiv Supreme obogaćena je tehnologijom optičkog 3D-poboljšavanja koja na pogled i na dodir preoblikuje površinu kože. Takvu 3D-senzorijalnost osigurava kombinacija prekrivajućih čestica, matiranog pudera i bijelih mikro-kuglica koji u trenu zaglađuju površinu kože i daju joj sjaj. Matirane mikro-sfere s finim bijelim bisernim prahom brišu nepravilnosti. Ten kože je pritom matiran i ujednačen. Formula omogućuje baršunasti osjećaj kože. Teksture su bogate na dodir i pružaju dugotrajni osjećaj ugode.

Na kraju dana, uporabom njege Liftactiv Supreme koža je zaglađenija,
ublaženi su znakovi umora, koža je čvršća
i ten vidljivo svježiji.

Liftactiv Supreme: 240,22 HRK*
*Neobavezujuća maloprodajna cijena


Primjedbe

  1. Koristim nekih dva mjeseca već, zadovoljna sam, iako mi treba i serum ispod.

    OdgovoriIzbriši

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i

L'oreal Elseve krema za kosu