srijeda, 5. studenoga 2014.

Alverde tekući puder


Jedno vrijeme sam opsjednuta BB kremama, pa onda tekućim puderima, pa puderima u prahu .... i tako u fazi tekućih sam probala ovaj. Samo, nije ovo baš tekući u smislu da je voden, kao što to budu često Lancome puderi, ovo je light kremasti puder. Sviđa mi se doziranje na pumpicu jer je s tim puno jednostavnije nego sa tubicama ili pumpicama koje su na vrhu. Nijansa mi je bila ok. Inače, u zadnje vrijeme sam odustala od sasvim svijelih pudera. Dobro, ne koristim sad 100 nijansi tamnije, nego tek nijansu da izgledam malo življe, zdravije ...

Puder na licu izgleda jako lijepo. Lice ostavlja tako mekan i svjež dojam. Namjerno nisam preko pudera koristila puder u prahu tako da izgledam još prirodnije. Naravno, lice mi se je malo zasjajilo, ipak nije to previše s obzirom da mi se lice više ne masti kao prije. Puder nisam imala nikad dulje od neka 3 sata, ne znam kako mi se to dogodilo, ali jednostavno je to bio period kad nisam dugo bila našminkana.


Puder sam uspjela jednako lijepo nanijeti prstima, kistom ili spužvom. Ipak preferiram prste jer tako mogu dobiti najmanje prekrivanje dok s kistom uspijem to nadograditi. Inače, nemam više na licu ni nekih prevelikih katastrofa (a ako sad dobijem koju sama sam se urekla) tako da mi preveliko prekrivanje nije bilo ni potrebno.

Sve u svemu, lajkam puder - lagan, dobar omjer cijene i kvalitete.

*PR uzorak

2 komentara:

  1. Ma da, sviđa ti se? Ja sam isprobavala na ruci nekoliko Alverde tekućih pudera, i nekako nisam baš sigurna da bi mi odgovarali...Kao da dodatno naglašavaju pore, borice i sl.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja baš nemam nekih problema sa borama i porama, koža mi je u jako dobrom stanju, a inače ne stavljam puno pudera i jako ga blendam.

      Izbriši