nedjelja, 23. studenoga 2014.

Avon maska za oko očijuMaska za oko očiju sa kavijarom! Tko bi ju propustio? Sve izgleda super - pogledajte riječi na tubi - planet spa, luxuriously, refining, eye gel mask, zvuči baš kao nešto što mi treba.
Maska je prozirna, ali ima neki roza odsjaj, koji ostane vidljiv i nakon. Ok mi je to, pogotovo dok imam podočnjake pa mi onda taj odsjaj malo osvježi područje oko očiju. Masku nekad koristim kao masku, a nekad kao kremu. Kad koristim kao masku, onda nanesem malo deblji sloj i ostavim da se upije - to obično radim uvečer ili vikendom. Kad ju korisim kao kremu, onda je to u tankom sloju, umasiram u područje oko očiju i nastavim sa make up-om.

Zaključak je da mi se maska svidjela - njeguje, hidratizira, onbavlja područje oko očiju, make up mogu nanijeti neposredno nakon maske i sve stoji na mjestu.

Maska nema neki miris i nisam uočila da su me oči pekle, bile crvene, suzile ili bilo što drugo negativno.

Masku nekad koristim samostalno, a dok imam svoje welnes vikende, onda stavim i kremu preko ove maske. 

Mala tuba maske za područje oko očiju koje dobro izgleda - recimo da bi to bila neka krilatica za ovu masku.

Kupljeno iz Avonovog kataloga, cijena je bila oko 80 kn.

3 komentara:

  1. Ja sam je koristila za 2-3x kao masku ostavim par min da se upije i isperem, da li će tako imati učinka nekog? Nemam neko problematično područje ispod očiju jer sam mlada samo želim da njegujem i da mi bude mekano i hidratizirano što osjećam da mi bude ali vidim da ti ne ispiraš vodom kako sam mogla shvatiti?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bit će ok i tako, ali najbolja je kad ju se ne ispere.

      Izbriši