petak, 7. studenoga 2014.

Avon Planet Spa maska za kosu


Sad ispada da je crno moja boja, samo neka je crno i ja kupim, slučajno tako ide u zadnjim postovima. Svi već znate kako mučim kosu i u kakvom je stanju, tako da kupujem sve što je za kosu, a da ima te magične riječi: čudo, luksuzno, oporavak ... Pa tako i ovu masku - ustvari možda i najviše zbog amabalaže.

Generalna ocjena - maska je ok. Problem su uvijek naša očekivanja - ne mogu ja očekivati da će 200 ml jedne maske spasiti godine mog mučenja kose, to bi bilo malo nerealno, zar ne? Kriterij da je nešto dobro za kosu je kod mene da omekša kosu, raspetlja ju, zagladi, daje barem malo vlage, ne otežava ju i da ipak ima malo mirisa.

S ovom maskom sam dobila manje više sve, ali izostao je sjaj kose, nekako nije bila lepršava. Uvijek prigovaram da mi neke maske jako stanje kosu, ali od ove mi je kosa ostala gusta i debela, ali nekako troma. Kad bih zamahnula glavom, kosa nije lepršala kao da je povjetarac.

Inače, maska treba na kosi stajati 10 minuta, a ja sam išla iz krajnosti u krajnost- od 1 minute pa do nekoliko sati. Naravno kad je maska na kosi satima, kosa je zaista poput nove, mekana, glatka i podatna. Mislim da bi bilo puno bolje da sam masku mogla uvijek malo držati na kosi, ali eto, vrijeme je problem - kao što Pitbul kaže "Time is money ...". 

Kako sam ja ipak manijak za kozmetiku, naravno da ću imati ovu u standardnim zalihama, smanjila sam bojenje kose i probala sam s malo tamnijim nijansama, light brineta umjesto baby plave, pa mislim da će mi se kosa malo uspjeti obnoviti tako da bi ova maska mogla imati wow efekt kad dovedem kosu u red.

Kupljeno iz Avon kataloga, cijena 80 kn.


1 komentar:

  1. Hoce hoce. Bila sam i ja plava al posle kad sam presla u tamnije kosa se oporavila. Masku nisam probala al mi se svidja kako si je opisla :)) retko kad sam ja odusevljena bilo kojim proizvodima za kosu. Nista tu ne moze da pomogne odma pa se realni efekti i ne vide bas.

    OdgovoriIzbriši