četvrtak, 20. studenoga 2014.

Balea Teint Perfektion


Ja bih ovo svrstala u kategoriju njega kože/šminka, kombinirno recimo. Mala tubica, sa nečim sjajnim unutra. Ja ću ga zvati primer, može? Najviše me podsjeća na Sisley primer za puder jer su jako slični. 
Tekstura: silikonska
Izgled: proziran
Nanošenje: jednostavno
Prekrivanje pora: savršeno

Ovo malo čudo nekad nanosim na golu kožu, nekad na kremu, a nekad još samo prije pudera. Nikad ne stavljam u 3 sloja kao što sam navela, samo jedan je dovoljan.

Sviđa mi se kako koža nakon njega izgleda meko i savršeno. Primijetila sam da popunjava sve rupe na licu - tj, pore i bore. Na jakom svjetlu lice izgleda mekano i jako njegovano ili kako bi Lisa Eldrige kazala ovo je dobar proizvod za stvoriti efekt "expensive looking skin".

Sviđa mi se kako svi puderi i BB kreme odlično sjedaju na ovaj primer i mislim da odlično radi svoj posao. Nisam primijetila isušivanje ili neke nepodopštine na koži.

A sad ona usporedba s početka - koliko se sjećam Sisley primera - efekt je isti, tekstura isto slična, ali sad sam se sjetila i da sam imala Dior Crystal Nude koji je radio isto, samo je Balea znatno povoljnija.

Nastavljam ovo koristiti i dalje jer mi se sviđa kako koža izgleda punije nakon što nanesem jedan sloj. u zadnje vrijeme sam opterećena time da mi se koža licu stanjuje i da izgledam nekako prozirno, ali ovo je ok preparat za "varanje".

*PR uzorak

Nema komentara:

Objavi komentar