petak, 21. studenoga 2014.

La Roche Posay Lipikar Baume AP


Jesen, vrijeme kad jedan dio žena zaboravi na njegu tijela pod izgovorom "ne vidi se", a jesen je vrijeme kad jedna druga grupa žena počne još više raditi na svojoj koži kako bi i dalje ostala lijepa. Ja spadam u ove štrebere, volim se mazati kremama, pa jesen i zimu iskoristim još bolje nego ljeto. Zima je vani, a u toplini doma se njegujem najfinijim uljima, balzamima, kremama .... I naravno da imam tako meku kožu.

Jedan od takvih preparata koje sam probala u zadnje vrijeme je Lipikar Baume AP - balzam koji je namjenjen suhoj i nadraženoj koži. 

Za sve što tvrdi da je za izarzito suhu kožu, ja imam dobar test - koža sa unutarnje strane, iznad lakta, to je predio na kojem mi je koža najviše suha. Svrha je namazati se time što tvrdi da je za suhu kožu i vidjeti kakva e mi biti koža poslije. I tako iz dana u dan, koža na tom dijelu je puno bolje - nije suha i gruba na dodir, nego meka.

Na ostalim dijelovima tijela mi se balzam isto svidio, jako lijepo njeguje i ostavlja kožu nahranjenom.Balzam je bijele boje, razmazuje se u potpunosti i ne ostavlja masne tragove na odjeći. Sviđa mi se kako koža ostaje mekana, glatka, podatna i nije više napeta. Nakon balzama sam oblačila i pidžamu i redovnu odjeću i na ničemu nisam primijetila da su ostajali tragovi ili da sam se lijepila.

U opisu ovom proizvoda stoji kako je namijenen koži koju muči svrbež, peckanje, iritacije i zatezanje. S obzirom da me od navedenog poveremeno muči samo zatezanje, mogu potvrditi da je Lipikar pouzdan. Sad sam se sjetila novog testa za Lipikar - znate kad koža nateže na moru poslije sunčanja?

Dostupno u ljekarnama, tuba od 200 ml stoji oko 115 kn. Znam da nije jeftino za kremu za njegu tijela, ali o koži treba razmišljati dugoročno, nju imamo samo jednu i treba ju dobro čuvati.

*PR uzorakNema komentara:

Objavi komentar