Preskoči na glavni sadržaj

Max Factor Skin Luminizer


Uspjela sam se dočepati jednog poprilično dovoljnog uzorka ovog divnog pudera. Uzorak od nekoliko ml, klasika za takve stvari. Ono što mi se svidjelo je kako puder izgleda u bočici, sviđa mi se ambalaža, sviđa mi se promo fotografija ispod. Lice izgleda tako mekano na njoj.I u stvarnosti lice izgleda super s tim puderom! Zaista mi se svidio i jedva čekam da potrošim većinu svojim zaliha i kupim ga. Koristila sam uzorak u nijansi golden i odgovarala mi je. Sviđa mi se prekrivanje i finiš. Lice izgleda tako prirodno, zdravo, osvježeno ... Bit će da smo se Max Factor i ja našli u ovom puderu. Od uzorka nisam uočila neke probleme na licu, dapače, uočila sam samo da lice izgleda super s njim. Nekako sam se osjećala baš dobro znajući da imam puder koji mi odlično stoji, koji je odličan na licu i daje tu neku posebnu, meku notu licu.


Sam po sebi, puder je kremast i dosta se čvrsto drži u hrpici. Evo mog uzorka na fotografiji gore. Nanosila sam ga i prstima i kistom, svaki put je ispalo dobro. S postojanosti sam isto jako zadovoljna i nemam što drugo reći nego da kupujem full verziju ovog divnog, kremastog pudera s kojim mi lice izgleda savršeno.

Primjedbe

Objavi komentar

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i