Preskoči na glavni sadržaj

Nikel divlja ruža


Nedavno me je DM iznenadio sa jumbo paketom prepunog prirodnih proizvoda - pa tako i Nikel kremom sa ružom i uljem divlje ruže.

To su proizvodi koje sam već koristila i uvijek im se vraćam. Krema divlje ruže je bogata krema koja njeguje lice, čini ga manje napetim i umanjuje bore.

Prije kreme se nanosi ulje divlje ruže koje kožu čini mekom, nježnom i smanjuje bore.

Oba proizvoda su odlična za njegu kože tokom zime jer su malo konkretniji i odlično hrane kožu.

Oba proizvoda odlično smanjuju napetost i zatezanje kože, a rezultat je da koža izgleda odlično.
Nikel je marka za koju sam posebno zapela jer nikad nisam imala nešto njihovo što mi nije odgovaralo. Nikel proizvodi su prije svega prirodni, sviđa mi se što nisu umjetni i volim čitati na njihovoj stranici o svim tim prirodnim načinima očuvanja prekrasne kože.

* PR uzorak


Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Balea Q10 flasteri za podočnjake

L'oreal Elseve krema za kosu

Usporedba Chanel tekućih pudera

Trenutno u arsenalu imam sljedeće, a da je s potpisom Chanel. Točnije, Mat Lumiere u nijansi 20, Perfection Lumiere B10 i Vitalumiere Aqua B20. Sa Chanel puderima sam generalno zadovljna jer su dugotrajni, dobro se drže na masnoj koži i daju licu jako lijep izgled. No naravno, sve što je lijepo često je i skupo, pa tako i ovi puderi. Mat Lumiere od ova tri najbolje prekriva. To je dosta gust puder, dosta žute boje. Prekrivanje mu je srednje u jednom sloju, a dva sloja prekivaju sve. Za neke veće nedostatke odličan je za utapkati jer je vrlo podatan. Lako je napraviti prijelaz i sakriti sve na licu. Jednom sam prikrila krastu od velikog prišta tako da sam koristila Sephorin kist za sjenilo i odlično sam uspjela napraviti prijelaz i sakriti krastu. Nikad mi nije uzrokovao prišteve na čistom licu, ali na nečemu u toku uzorukuje probleme. Na masnoj koži je dobar, zasjajim se, ali se puder se otopi. Sve u svemu, odličan je, mat je. To je puder koji je primjereniji za večernje prilike i