utorak, 18. studenoga 2014.

Olival - Avokado ulje za kosu


Nisam mjerodavna za izreći kvalitetu proizvoda za kosu jer je jedina kvalitetna stvar što može pomoći mojoj kosi - škare!

Suha, spaljena, izmučena kosa - to je moja stvarnost! Blajhanje, feniranje, peglanje, figaro - još je i čudo da imam nešta od moje kose.

Jasno mi je da niti jedan proizvod ne može riješiti moje upropaštavanje kose, pa zato volim koristiti ulja jer tako mislim da se bar malo iskupim kosi za ovo mučenje.


Ulja volim koristiti na mokroj kosi, suhoj nakon feniranja, a pogotovo u obilnim količinama prije pranja. To doživljavam kao neki welness za kosu jer mislim da ju tako malo oživljavam dok ju natopim uljem. Primijetila sam da mi je kosa nakon takvih obreda malo mekanija i nekako lepršava.

Ulje avokada mi se svidjelo jer se dobro upija, miris mi je odgovarao, mogla sam ga koristiti i na mokru i na suhu kosu. Isto tako, mogla sam dobro izvući pramenove četkom ili figarom. Ulje je dosta gusto i djeluje mi kao balzam za moju uništenu kosu. Naravno, ulje sam dosta brzo potrošila jer ga koristim u velikim količinama, ali što ću kad mi se svidjelo.

Sve u svemu, ulje je ok, na mojoj uništenoj kosi, znači na ispravnoj kosi može biti još samo bolje.

Kupljeno u Bipi, ne sjećam se cijene :-)

Nema komentara:

Objavi komentar