srijeda, 12. studenoga 2014.

Olovke za usne


Od kada je Clinique lansirao debele olovke koje se prekrasno sjaje, nema kraja svih mogućim varijanta. Idemo sa onima koje su meni ipak najdraže, s lijeva na desno.

Max Factor - bogata boja, prava pink nijansa, postojana, sjaji se više od sjajila, volim ju nositi često i volim tu pink nijansu jer je to jedna od rijetkih koja mi dobro stoji. Sviđa mi se što je olovka mala, stane u svaku torbu i s njom znam da uvijek imam savršene usne. Minus je šiljenje i ponekad mi više izbijedi na unutanjem dijelu usana i vanjski mi ostane malo više roza.

Avon - ova olovka mi je malo presuha, možda sam ja problem, ali nikad od nje nemam sjajne usne, nego mat. Onda se okoristim Labellom da to malo "namočim", ali nekako ja bih radije da je ovo sjajna olovka, a ne mat.

Catrice - odlične olovke, odlično se sjaje, boje su jako prirodne, ostavljaju dojam kao da nemam ništa na usnama i to mi se jako sviđa. Odlične su za prilike kad ne želim izgledati prenašminkano, a opet kad želim istaknuti usne su super jer jedan sloj izgleda prirodno, a dva tri glamurozno. Ne sadrže šljokice, samo se sjaje i presijavaju. I sviđa mi se postojanost, s njima sam sigurno bilo da idem u Kaufland ili na svadbu. A uz njih slobodno mogu zaboraviti na Labello jer povrh svega njeguju usnu i ne isušuju.

Deborah - sve kao Catrice, samo uz šljokice.


1 komentar:

  1. Obožavam Chubbyje, favoriti su mi Manhattan i Clinique :)

    OdgovoriIzbriši